Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van, aki kiszeret a párjából,...

Girlll3 kérdése:

Van, aki kiszeret a párjából, mertbterhes lett és elhízott?

Figyelt kérdés
Egyáltalán szeretikazok az emberek a párjukat? Az én családomban az apám tehénnek hívta emiatt az édesanyám és tartok egy ilyentől, ha szülnék, akkor utána már nem tartana vonzónak a párom.

2020. júl. 5. 17:30
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
66%
18-as, sosem tudhatod, hogy a férjedre majd mi tör rá 10 év múlva. Felesleges ítélkezned.
2020. júl. 5. 20:26
 22/27 anonim ***** válasza:
76%

20-as ne haragudj, de ez nagyon naív gondolkozás. Amíg valakinek nincs gyereke, nem tudhatja, milyen lesz majd ő maga, ha lesz neki és azt sem, hogy milyen lesz a párja. A változás meg nem egyik pillanatról a másikra történik, bár sajnos ilyen is van, sőt tragédia is lehet a vége, de ez tényleg ritkább.

Pont az ilyen teljesen megbízom a másikban, velünk nem történhet meg ez meg az, sajnos ez rejti magában a nagy csalódásokat és a pofára esést. 8 éve vagytok csak együtt, az első gyerek még csak most jön. Az élet számotokra még csak most kezdődik el igazán, hogy képesek lesztek-e családként funkcionálni. Én szorítok nektek, meg úgy mindenkinek, de a változás, ami a személyiségetekben bekövetkezik, az elkerülhetetlen. A szerelem, az volt régen, most az jön, hogy abba az emberbe is mindig bele tudj szeretni, akivé válik a férjed öt, tíz és 20 év múlva, testileg, lelkileg. Soha nem lesz olyan, mint ez az elmúlt 8 év, ezért nem lehet azt mondani, hogy ha ez a 8 év működött, akkor 20-30 év múlva is működni fog. Egy 18-20-25 éves srác nem olyan, mint 50 éves önmaga. Mint ahogy egy 40-es nő sem olyan, mint huszonéves korában volt. Nekem volt olyan barátnőm, aki nagyon lusta volt úgy általában mindenhez és ezért lassú is, de természetesen volt számos jó tulajdonsága is. 3 gyereke lett, minta anya, soha nem gondoltam volna róla, hogy 3 gyerekkel ő működőképes lesz, de az lett, nagyonis.

2020. júl. 5. 20:43
 23/27 anonim ***** válasza:
87%
Hát, 20-as, tudod nagyon sok pár így van a gyerekvállalás idején. Mi imádjuk egymást, mi mindig boldogok leszünk, a férjem örökké szeretni fog, hiszen szültem neki. Én különb vagyok, engem soha nem hagynak el, mert én jól választottam. Persze legyen így. Csak nehogy nagyot csalódj!
2020. júl. 5. 20:54
 24/27 anonim ***** válasza:
70%
Mindenki rögtön ugrik rá, hogy a férfi nem is szereti igazán a nőt, ha nem rajongva nézz rá akkor is, ha felszed 30 kilót. Miért, a nő igazán szereti a férfit, ha ennyire nem érdekli, hogy a férje kívánatosnak tartja e? Egyébként pont ezért mehet tönkte egy jó kapcsolat is. A párja lehet szereti, de nem kívánja már úgy, emiatt eltávolodhatnak, ha a nő nem változtat és már meg is romlik a kapcsolat. Volt ismerősünknél, a srác megismerte a lányt 50 kilósan, hamar jött a baba, a lány 70 kilós lett, aztán lett még 2 gyerek es most 90-100 között van. A srácnak vékony testalkattal jött be, valószínűleg előtte nem véletlenűl nem husisabb lányt választott, most az ízlésének merőben az ellentétével van együtt, amit lehet tolerál egy ideig, de őt is meg lehet érteni, hogyha a nő nem tesz érte, hogy neki megint tetszen, akkor bizony elhidegül.
2020. júl. 5. 21:20
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi negatív embert... :)
2020. júl. 5. 21:55
 26/27 anonim ***** válasza:
84%
23-as: 20-as vagyok. Miért lennék különb? :D hol írtam ilyet? Komolyan nem értem az ilyen rosszindulatú hozzászólásokat. A kérdés a SÚLYRA vonatkozott, ezzel kapcsolatban írtam, amit. Igen, bármi történhet még a következő 50-60 évben, egy kapcsolat sem tökéletes, de azt tudom, hogy a súly miatt soha nem fogjuk bántani a másikat. Ha megállás nélkül a súlyom lett volna a téma, meg, hogy nem lehetek X kilónál több, mint pl egy 56 kilós barátnőm, aki nem meri elmondani a drága párjának, hogy felszedett 2 kilót, mert nem lehet több 55-nél, akkor már rég nem lennék vele együtt. Persze kinek mi...
2020. júl. 6. 10:16
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk én nőként mondom,hogy nem kell csodálkozni ,ha valakin még a gyerek iskolás korában is +50 kiló van,hogy nem tetszik a férjének.

Egy idő után és bizonyos kilók felett, igénytelenség ha az ember nem foglalkozik ezzel a problémával ,és nem lehet a terhességre fogni.

Persze ha a férfi is sörhasú és elhízott,akkor nincs joga szóvá tenni a nőnek ,hiszen együtt dagadtak meg .

Természetes hogy hízik valamennyit az ember addig oké ,a test változik,öregszik ,ha zeretsz valakit megérted.. na de van az a szint amikor már tényleg 2* akkora valaki,mint amikor megismerted,valljuk be azt nem könnyű elfogadni .Főleg ha az illető változtatni sem akar.

Ismerek ilyen nőket,fel vannak háborodva ,hogy a férjük nem fekszik le velük,de ahhoz is lusta hogy megmosa a haját heti kétszer,nemhogy lefogyjon vagy felöltözzön normálisan . És nem 1 hetes a gyereke hanem kisiskolás,de azóta így néz ki mióta megszületett.

2020. júl. 14. 14:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!