Van, aki kiszeret a párjából, mertbterhes lett és elhízott?
20-as ne haragudj, de ez nagyon naív gondolkozás. Amíg valakinek nincs gyereke, nem tudhatja, milyen lesz majd ő maga, ha lesz neki és azt sem, hogy milyen lesz a párja. A változás meg nem egyik pillanatról a másikra történik, bár sajnos ilyen is van, sőt tragédia is lehet a vége, de ez tényleg ritkább.
Pont az ilyen teljesen megbízom a másikban, velünk nem történhet meg ez meg az, sajnos ez rejti magában a nagy csalódásokat és a pofára esést. 8 éve vagytok csak együtt, az első gyerek még csak most jön. Az élet számotokra még csak most kezdődik el igazán, hogy képesek lesztek-e családként funkcionálni. Én szorítok nektek, meg úgy mindenkinek, de a változás, ami a személyiségetekben bekövetkezik, az elkerülhetetlen. A szerelem, az volt régen, most az jön, hogy abba az emberbe is mindig bele tudj szeretni, akivé válik a férjed öt, tíz és 20 év múlva, testileg, lelkileg. Soha nem lesz olyan, mint ez az elmúlt 8 év, ezért nem lehet azt mondani, hogy ha ez a 8 év működött, akkor 20-30 év múlva is működni fog. Egy 18-20-25 éves srác nem olyan, mint 50 éves önmaga. Mint ahogy egy 40-es nő sem olyan, mint huszonéves korában volt. Nekem volt olyan barátnőm, aki nagyon lusta volt úgy általában mindenhez és ezért lassú is, de természetesen volt számos jó tulajdonsága is. 3 gyereke lett, minta anya, soha nem gondoltam volna róla, hogy 3 gyerekkel ő működőképes lesz, de az lett, nagyonis.
Mondjuk én nőként mondom,hogy nem kell csodálkozni ,ha valakin még a gyerek iskolás korában is +50 kiló van,hogy nem tetszik a férjének.
Egy idő után és bizonyos kilók felett, igénytelenség ha az ember nem foglalkozik ezzel a problémával ,és nem lehet a terhességre fogni.
Persze ha a férfi is sörhasú és elhízott,akkor nincs joga szóvá tenni a nőnek ,hiszen együtt dagadtak meg .
Természetes hogy hízik valamennyit az ember addig oké ,a test változik,öregszik ,ha zeretsz valakit megérted.. na de van az a szint amikor már tényleg 2* akkora valaki,mint amikor megismerted,valljuk be azt nem könnyű elfogadni .Főleg ha az illető változtatni sem akar.
Ismerek ilyen nőket,fel vannak háborodva ,hogy a férjük nem fekszik le velük,de ahhoz is lusta hogy megmosa a haját heti kétszer,nemhogy lefogyjon vagy felöltözzön normálisan . És nem 1 hetes a gyereke hanem kisiskolás,de azóta így néz ki mióta megszületett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!