Van, aki kiszeret a párjából, mertbterhes lett és elhízott?
Szerintem azon is múlik, hogy a nő hogy gondol magára.
Ha ő sem elégedett magával a plusz kilók miatt, akkor nagy a valószínűsége, hogy elhidegülnek egymástól.
Ha elfogadja, hogy most ez a helyzet és megmarad a nőiessége, akkor nem valószínű, hogy kiszeret a feleségéből.
De első a kommunikáció. Ha valakit valami zavar, akkor meg kell mondani.
Én szülés után fél évvel nyertem vissza a régi alakomat és engem inspirált az, hogy bár a férjem szerint úgy sem volt annyira "gáz", jobban tetszem neki így, és magamnak is.
Tök igazad van kettes. Lakik itt a szomszédbn egy házaspár, 1956ban házasodtak össze. Mindkettő szakasztott úgy néz ki, mint a forraadalom idején. Nem változtak, nem öregedtek, a bácsi se bottal jár, a néni se süket.
Mégiscsak igazad van, és ez a hosszú, boldog házasság titka: a feszes bőr és a szőke haj. (Nem.)
Én egyetértek azzal, aki azt írta, hogy a nagyon durva változás kiábrándító tud lenni.
Persze van egy természtes változás a terhességgel fizikálisan is. De ez egyes nőknél nagyon szélsőséges. Nem irigylem a férfiakat emiatt. Mondjuk egy átlagosan kiméző nő, ha egy csomót hízik, a gyereknevelés mellett nincsen kedve adni a ruhára, magára, mellé meg még idegbeteg is. Hát... nem tudom...
Kell a megértés, a támogatás. Igen. Ez intelligencia kérdése és az érzések a másik felé. De ha valaki még az 5 éves gyerek mellett is azt mondja, hogy "azért ilyen mert ő szült" és ezalatt a plusz nem egy-két, hanem sok kilót érrjük, igénytelen az nagyon kiábrándító, bármilyen intelligens és szerető az apa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!