Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van, aki kiszeret a párjából,...

Girlll3 kérdése:

Van, aki kiszeret a párjából, mertbterhes lett és elhízott?

Figyelt kérdés
Egyáltalán szeretikazok az emberek a párjukat? Az én családomban az apám tehénnek hívta emiatt az édesanyám és tartok egy ilyentől, ha szülnék, akkor utána már nem tartana vonzónak a párom.

2020. júl. 5. 17:30
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
56%
Érdekes, hogy a szülés nem csak a nőt, hanem a férfit is megváltoztatja, ezt hívják apa testnek. Szerintem előfordulhat, hogy a férjnek nem fog tetszeni a felesége teste, ha 15 kg plusz van rajta. Ez benne van a pakliban. Én nem hiszek abban, hogy egy tökéletes párkapcsolat azt jelenti, hogy akkor életük végéig tökéletes párkapcsolatuk lesz. Az emberek változnak, házasság után is, gyerek után meg főleg. Tehát ha valaki azt mondja, hogy minden ilyen "meglepetést" ki lehet küszöbölni azzal, ha a pár előtte jól ismerte a másikat, meg hogy a férjem nem a testemért szeret stb. az hülyeség. A házasságot választók fele elválik, pedig mind azt hitte, hogy a másik a tökéletes társ egy életen át a számára.
2020. júl. 5. 19:36
 12/27 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem azon is múlik, hogy a nő hogy gondol magára.

Ha ő sem elégedett magával a plusz kilók miatt, akkor nagy a valószínűsége, hogy elhidegülnek egymástól.

Ha elfogadja, hogy most ez a helyzet és megmarad a nőiessége, akkor nem valószínű, hogy kiszeret a feleségéből.

De első a kommunikáció. Ha valakit valami zavar, akkor meg kell mondani.

Én szülés után fél évvel nyertem vissza a régi alakomat és engem inspirált az, hogy bár a férjem szerint úgy sem volt annyira "gáz", jobban tetszem neki így, és magamnak is.

2020. júl. 5. 19:37
 13/27 anonim ***** válasza:
75%

Tök igazad van kettes. Lakik itt a szomszédbn egy házaspár, 1956ban házasodtak össze. Mindkettő szakasztott úgy néz ki, mint a forraadalom idején. Nem változtak, nem öregedtek, a bácsi se bottal jár, a néni se süket.

Mégiscsak igazad van, és ez a hosszú, boldog házasság titka: a feszes bőr és a szőke haj. (Nem.)

2020. júl. 5. 19:41
 14/27 anonim ***** válasza:
13%
13-as, gondolom, azért a történetüket nem ismered teljesen. Én is ismertem idős házaspárt, ahol a vagyon, a hírnév miatt nem váltak el, meg szerették is egymást végig, de a bácsi mégis a néni tudtával jó párszor megcsalta őt és a néninek is volt egyszer egy kalandja, igaz, az utolsó pillanatban meggondolta magát, de büszke volt rá, hogy ő is kellett másnak is, nem csak a férjének. Szóval a férfiaknál nem lehet tudni, sokkal többen csalják meg a feleségüket, mint az kiderül.
2020. júl. 5. 19:47
 15/27 anonim ***** válasza:
61%
Ennyi beteg embert, hihetetlen! Tehát ha két ember képes megöregedni és akkor is szeretni egymást, annak csak pénz lehet az oka, mert a test és szex már úgy is oda az első kilókkal és ráncokkal, mi? szánalmas világ.
2020. júl. 5. 19:49
 16/27 anonim ***** válasza:
24%
Szerintem aki emiatt kiszeret a párjából, az sosem volt szerelmes. Kell a fizikai vonzalom a párkapcsolatba, persze, és én elfogadom, ha valakinek nem vonzó egy terhes nő (én magam is elég ormótlannak és nem túl kívánatosnak láttam magam, pedig összesen híztam 4 kilót a teljes terhességem alatt, nem kell ehhez +30kg), de a terhesség egyrészt csak egy átmeneti időszak, amire jobb esetben a pár együtt készül fel, azért felnőtt férfi csak tisztában van vele, mivel jár a dolog, legalább nagy vonalakban. Másrészt meg a szerelem az ember személyiségét érinti, nem a külsejét, márpedig a személyiség nem változik a terhesség alatt (drasztikusan legalábbis biztosan nem). Azt aláírom, ha a nő a lustaságot, az igénytelenséget a terhességre, majd az újszülött gyerekre fogja, és emiatt nem törődik magával, a párjával, a kapcsolatával, annak lehet ilyen hatása, de ez nem a terhesség miatt van eleve. De én azt kizártnak tartom, hogy ahol valódi érzelmek voltak, azok ne bírjanak ki egy ilyen relatíve rövid átmenti állapotot és változást a nő testén, még akár úgy is, hogy esetleg a szexuális élet csökken közben. Egy stabil kapcsolat és stabil szerelem ennél azért erősebb kellene, hogy legyen (szerintem).
2020. júl. 5. 19:54
 17/27 anonim ***** válasza:
58%
15-ös megkérdezhetem, hogy hány éves vagy? A világ mindig ilyen volt. Szerinted 20 év után ugyanolyan marad a láng? A mesékben meg a hazugságokban igen. A párok keresztül mennek egy csomó nehézségen, a szürke hétköznapok, csapások, halálesetek, anyagi gondok, egészség, gyerekek. Biológiailag sem marad a libidó olyan, mint volt. Ráadásul ők maguk is megváltoznak, a személyiségük megváltozik. Erre senki nincs felkészülve.
2020. júl. 5. 19:57
 18/27 anonim ***** válasza:
62%
35 vagyok. És reméltem, hogy az átlag nem ilyen sekélyes. Tudom, min mennek keresztül a párok, mi is átmegyünk rajta. Eszembe se jutna, hogy a párom elhagy néhány kiló, vagy testi változás miatt. Meghalnánk egymásért, pont letojjuk, hogy a másik teste hogy változik. Erre fel vagyunk készülve.
2020. júl. 5. 19:59
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

Én egyetértek azzal, aki azt írta, hogy a nagyon durva változás kiábrándító tud lenni.

Persze van egy természtes változás a terhességgel fizikálisan is. De ez egyes nőknél nagyon szélsőséges. Nem irigylem a férfiakat emiatt. Mondjuk egy átlagosan kiméző nő, ha egy csomót hízik, a gyereknevelés mellett nincsen kedve adni a ruhára, magára, mellé meg még idegbeteg is. Hát... nem tudom...

Kell a megértés, a támogatás. Igen. Ez intelligencia kérdése és az érzések a másik felé. De ha valaki még az 5 éves gyerek mellett is azt mondja, hogy "azért ilyen mert ő szült" és ezalatt a plusz nem egy-két, hanem sok kilót érrjük, igénytelen az nagyon kiábrándító, bármilyen intelligens és szerető az apa.

2020. júl. 5. 20:13
 20/27 anonim ***** válasza:
36%
Az ilyen soha nem is szerette igazán a párját. Mi 8 éve együtt vagyunk, mindketten sajnos könnyen hízunk, ingadozik a súlyunk, ő is volt már 80-117 kiló között minden, én meg 70-100 között, de minden egyes nap ugyanúgy szerettük, szeretjük a másikat, ugyanannyira vonzódunk egymáshoz, brutál jó a szex is még mindig, és minden nap elmondja, hogy mennyire szeret, és milyen szép vagyok. Most várandós vagyok az első babánkkal, szerencsére eddig csak fogytam a terhesség alatt, de tudja, hogy a végéig akár hízhatok is, nem zavarja, boldog attól, hogy gyereket szülök neki, és egy kis család lehetünk nemsokára. Ha megfelelő párt talál magának az ember, nem kell ilyenektől félni. :)
2020. júl. 5. 20:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!