Genetika ultrahang eredmény, akkor ez jó?
A tarkóredő gondolom határérték alatt van ( ergo jó) ez 3 mm-ig jó. A 3mm sem biztos, hogy kóros még.
A detectálható orrcsont pedig azt jelenti, hogy észlelhető/ kimutatható az orrcsont ami szintén fontos.
Biztosan.
Nincs rajta a pontos tarkóredő méret?
Tesztet csináltattál?
Azt jelenti a lelet, hogy a tarkóredő a határon belül van, és van orrcsont, ami szintén normális.
Azért nem írtak méretet, mert az a kombinált teszthez kellene, és sokszor felhasználják úgy, hogy:
1. Csak speciális vizsgával rendelkező ember mérhetné a kombinált teszthez szükséges tarkóredő értéket.
2. Bár a kombi teszt fizetős, ebből az orvos, aki a jelentős részét (az UH-t) megcsinálja, semmiféle honoráriumban nem részesül.
Ha kombi tesztet akarsz, akkor ahhoz viszont kell a pontos méret.
Hat ezt en nem ertem. Nekünk is írtak pontos mm-t. Amúgy en megfogadtam most a fiamnal, ha valaha lesz második gyerek én nem szarozok kombi tesztekkel. Rögtön prena. Mennyi idegeskedést megsporolhattam volna magamnak....
egyébként a lelet jó. Nincs vele baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!