Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan fogadtátok el, hogy...

Hogyan fogadtátok el, hogy terhesség után már ronda testetek van, és nem olyan, mint szülés előtt?

Figyelt kérdés
2020. júl. 1. 09:24
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
84%

Nem vagyok ronda. 42 éves vagyok, 3 éve szültem a harmadik gyerekem,ezzel együtt is csinos vagyok. Persze nem úgy mint egy 22 éves feszes bőrű álló cicvel. A korosztályomban igen is jól nézek ki. És nem versengek senkivel, jól érzem magam a bőrömben, a férjem szeret, kíván.

Teljesen elfogadtam a jelenlegi testem. 60 évesen is el fogom.

2020. júl. 2. 07:19
 22/28 anonim ***** válasza:
17%

Nem lett rondább, csak nem olyan 'feszes' 🙄😄 Na jó meg egy jó pár kilóval többet mutat a mérleg..

De imádom az új testem és büszke vagyok rá!!

Egy nő teste, aki életét adott egy csöppségnek és családot egy férfinak. Egy ANYA teste.

2020. júl. 2. 14:53
 23/28 Klediv válasza:
67%

Én 10 éve szültem a második gyerekemet. Valóban, ahogy az előttem szólók mondják a test alakul, ahogy telik az idő, szinte nyoma sem lesz, de ezt nagyban befolyásolja az élatmód. Nem a konditerem, nem a divatdiéták, hanem az hogy valóban egészségeseket egyél, megfelelő energiabevitel mellett. A napi egy alma nem megfelelő és a napi 5 fánk délután sem.

Egyedül a mellem az, amivel nem tudtam kibékülni, ezért azt 5 éve megműttettem. (csak felvarrás, nem szilikon) A legjobb döntés volt a gyermekeim után :-) ( 17 éve gyakorló, két gyemekes, lassan 40-es anyuka)

2020. júl. 3. 12:49
 24/28 anonim válasza:
30%
Az összes válaszadó bejegyzését "lájkoltam": a maguk módján valamennyien azt írták, amit gondolok. Hogyan lehetséges az, hogy valaki életet ad egy egészséges gyermeknek, akinek jöttére (és úgymond a teste "elrondulására") 9 hónapja volt felkészülni - ezzel foglalkozik?! Miért vállaltál gyereket? Nem szólt senki, hogy ez fizikai változásokkal járhat? Magaddal, meg az interneten feltett ostoba kérdésekkel foglalkozol a babád helyett? Gratulálok.
2020. júl. 8. 11:03
 25/28 anonim ***** válasza:
71%
Közvetlenül a terhesség után nyilván megviselt egy nő, de az pár hónap után helyrejön. Sokkal többet számít az alap életmód, mint a terhesség.
2020. júl. 8. 14:47
 26/28 anonim ***** válasza:
56%

Az ismeretségi körömben sokkal kevesebb olyan nő van, aki elhízott terhesség alatt és úgy is maradt.

A nagy többség ma is ugyanolyan kívánatos mint szülés előtt.

2020. júl. 12. 22:42
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
Terhesség nélkül is ronda testem van. :D
2020. júl. 13. 12:23
 28/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem lett ronda a testem. Pedig nem huszonévesen szültem az elsöt, 35 voltam. 25kg-ot híztam terhesség alatt és most 1 évvel a szülés után jobban nézek ki mint elötte. A 25kg-ból a szüléssel 4kg-ment le, a többi 21 fokozatosan, diéta és sport. Sport, ami belefél: eleinte gyors séta a babakocsival napi 3szor. Aztán mikor a baba nagyobb lett, bicajozás is emellé babástól.

Amúgy ez a kérdés kiakasztó.

2020. aug. 28. 21:53
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!