Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan fogadtátok el, hogy...

Hogyan fogadtátok el, hogy terhesség után már ronda testetek van, és nem olyan, mint szülés előtt?

Figyelt kérdés
2020. júl. 1. 09:24
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
78%

Nem lett ronda a testem. Ha az lett volna, szerintem nem elfogadni akarnám, hanem tennék érte, edzéssel, diétával, hogy a lehető legjobbat hozzam ki belőle.

Még az olyan elváltozások, amiről senki nem tehet és vagy kialakulnaj, vagy nem, mint a kicsit megereszkedett mell, striák, császár heg, szerintem nem igazán zavaroak egy egyébként szépen karban tartott, ápolt, jó alakú testen.

2020. júl. 1. 10:07
 12/28 anonim ***** válasza:
76%
Én előtte is ronda voltam. Az alkatom nem változott, ugyanúgy sovány, ahogy mindig is volt. Nekem az volt a legrosszabb, hogy a terhesség alatt csodaszép volt az arcbőröm, végre életemben először jó volt tükörbe nézni, a többi nő nem sajnált le, a férfiaknak is bejöttem, aztán huss, vissza az eredeti undormány állapotba. Ez így nagyon rossz volt, hogy egy kis időre megtapasztaltam, milyen szépnek (szebbnek) lenni és ennek minden velejáróját, aztán visszacsúnyultam. Inkább sosem tapasztaltam volna meg...
2020. júl. 1. 10:15
 13/28 anonim ***** válasza:
63%
Nem biztos, hogy szülés után közvetlenül látszik a változás. Idővel is ki szoktak alakulni. A gyereknevelés pedig erős fizikai munka is. Egy nő, aki szült, annak a teste már soha nem lesz olyan, mint azelőtt. Máshogy is fog változni, mintha nem szült volna. Hiába mutatják, hogy szülés után visszafogytak a nők, nem csak a súlyról van szó, meg a megereszkedett bőrről, hanem azok a hormonhatások, amik voltak, nem múlnak el nyomtalanul.
2020. júl. 1. 12:10
 14/28 anonim ***** válasza:
33%
Ha nem tetszik tegyél ellene, ki tart vissza
2020. júl. 1. 12:21
 15/28 anonim ***** válasza:
62%
Nekem nem lett ronda testem.
2020. júl. 1. 12:42
 16/28 anonim ***** válasza:
65%
Érdekes, én szülés után amikor hazajöttem a kórházból, jobban néztem ki mint valaha. Most négy hónapos a babám, és hát kicsit elengedtem magam. Tegnap kezdtem újra "futni", hosszú menet lesz, de teszek érte. Nem tudom mi lesz a hasammal, mindig lapos volt, de most kicsit löttyedt, ez zavar igazából csak. Ja, meg hogy a baba ringatása miatt teljesen előredőltem, nagyon rossz a tartásom :/ de nem tudom úgy fogni, hogy egyenesen tartsam a hátamat :(
2020. júl. 1. 13:29
 17/28 anonim ***** válasza:
55%
Egy asszony soha nem lesz már olyan, mint amikor még lány volt, akkor sem, ha egy grammot sem hízott szülés után. Ha valaki nem képes ezzel együtt élni, akkor inkább ne szüljön gyereket. Az idő, a gyereknevelés nyomot hagy, ha kíméli magát egy nő, ha nem. Egy asszony soha nem lesz már olyan hamvas és üde, mint egy lány. A szüléssel minden megváltozik, a testben és a lélekben is.
2020. júl. 1. 14:45
 18/28 anonim ***** válasza:
61%
Mi az hogy ronda? Mihez képest? A topmodellekhez? Olyan sose voltam, a párom sem vár tőlem ilyet. Felejtsd el ezt a hülyeséget.
2020. júl. 1. 15:22
 19/28 anonim ***** válasza:
64%
Nekem nem ez a fontos, abszolút nem érdekel. Amúgy meg nem lettem ronda, előtte is középkategóriás voltam, meg most is.
2020. júl. 1. 19:51
 20/28 anonim ***** válasza:
13%
Engem zavarnak a plussz kilok. Amugy mas nem valtozott. Hat honapja szultem de csak 4 kg ment le,baromi keves,pedig 3 honapja dietazok. Meg 10 kg van hatra,leirni is sok. Legalabb egy ev kell majd neki.
2020. júl. 1. 21:46
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!