Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ide illő és nem is az én...

Ide illő és nem is az én kérdésem! De aggódom. Elolvasnátok?

Figyelt kérdés

Belekevertek egy zűrös ügybe,majd zaklattak.Sikerült kiszűrni a zaklatásokat valamennyire,majd kb 2 hét csend után kaptam egy levelet,amiben az állt h állítsam le magam mert ha nem akkor a babám bánja,mert ő boszorka.

Tudom h hihetetlen,de mégis megijesztett.A vicc az egészben h akitől ma kaptam levelet nem is hallottam róla sosem és azt sem tudom tulajdonképpen miért kellene magam leállítani.32 hetes kismama vagyok,de megijedtem,csak a gyerekemről van szó.

Mit tennétek?

2010. aug. 1. 22:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Mibe keveredtél, hogy zaklattak? Nem ő (a zaklatód) kérte fel véletlen a boszorkát, hogy átkozzon el, vagy valami más.
2010. aug. 1. 22:46
 2/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom sajna,mert vagy 500 km van köztünk,sosem láttam és jóformán nem is ismerem.Egy barátőm által keveredtem bele.
2010. aug. 1. 22:48
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
De mégis mibe keveredtél mert az nem mindegy.Ne idegeskedj mert az nem jó a babának se.
2010. aug. 1. 22:51
 4/12 cheesysnail ***** válasza:
100%
Menj a levéllel a rendőrségre.
2010. aug. 1. 22:53
 5/12 A kérdező kommentje:
Egy barátnőmnek van egy "ellensége" egy volt asszony.És a volt asszony a barátnőmet mocskolta stb,és már én is szóba jöttem mert szimplán utál mert a barátnője vagyok annak akit ő utál.Én megvédtem magam és bnőmet is,hozzáteszem csak írásban....és azóta zaklat és ma tett az i-re pontot.Pedig vagy már egy hónapja lecsengett a dolog,legalábbis azt hittem.
2010. aug. 1. 22:55
 6/12 A kérdező kommentje:
öööö a levelet neten kaptam.a felhasználó aki írta már törölte is magát a rendszerből ahogy elolvastam a levelet
2010. aug. 1. 22:56
 7/12 anonim ***** válasza:
Gondolom sok más embernek is írt hasonló baljós, vagy inkább úgy írom, bunkó leveleket. Nyilvánvalóan agybeteg az illető. Ne törődj vele, főleg ha 500 km-re van.
2010. aug. 2. 10:54
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Most komolyan hiszel ilyenekben,hogy átok meg boszorkák??Nem már!Én a helyedben nem törödnk vele,mert az idegesskedéssel többet ártasz a babádna,mint az állitolagos boszi.
2010. aug. 2. 11:05
 9/12 A kérdező kommentje:
Tudom és igazatok van de úgy megijedtem :(
2010. aug. 2. 11:10
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Atyavilág, mennyi elmebajos van a világon...

Ne dőlj be neki, nincs jobb dolga, minthogy kismamákat zaklasson?

Az ilyen nyaljon sót!

Itt vagyunk ennyien, akik rád koncentrálunk, és most itt velem kezdődően, ahányszor elolvassák az Én hszólásomat, annyiszor szálljon vissza a gonosz boszira a rossz kívánsága...

nem hiszek az ilyenekben, de most Én is babós vagyok, és tudom, hogy ilyenkor az ember annyira fél, hogy nehogy vmi baj legyen, hogy bármit elhisz szinte...

Gyújts egy gyertyát, simizd kicsit a pocidat, mond el a kicsidnek, hogy anya vigyáz rá, és semmi baj nem lesz, és ezt hidd is el, mert nem lesz!!!! :-)))

No para!

Minden jót!

38 h.km.

2010. aug. 2. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!