Ide illő és nem is az én kérdésem! De aggódom. Elolvasnátok?
Belekevertek egy zűrös ügybe,majd zaklattak.Sikerült kiszűrni a zaklatásokat valamennyire,majd kb 2 hét csend után kaptam egy levelet,amiben az állt h állítsam le magam mert ha nem akkor a babám bánja,mert ő boszorka.
Tudom h hihetetlen,de mégis megijesztett.A vicc az egészben h akitől ma kaptam levelet nem is hallottam róla sosem és azt sem tudom tulajdonképpen miért kellene magam leállítani.32 hetes kismama vagyok,de megijedtem,csak a gyerekemről van szó.
Mit tennétek?
Atyavilág, mennyi elmebajos van a világon...
Ne dőlj be neki, nincs jobb dolga, minthogy kismamákat zaklasson?
Az ilyen nyaljon sót!
Itt vagyunk ennyien, akik rád koncentrálunk, és most itt velem kezdődően, ahányszor elolvassák az Én hszólásomat, annyiszor szálljon vissza a gonosz boszira a rossz kívánsága...
nem hiszek az ilyenekben, de most Én is babós vagyok, és tudom, hogy ilyenkor az ember annyira fél, hogy nehogy vmi baj legyen, hogy bármit elhisz szinte...
Gyújts egy gyertyát, simizd kicsit a pocidat, mond el a kicsidnek, hogy anya vigyáz rá, és semmi baj nem lesz, és ezt hidd is el, mert nem lesz!!!! :-)))
No para!
Minden jót!
38 h.km.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!