Lehet várandóság alatt tejserkentő teát, vagy vmi bogyót szedni? Van eredménye?
Figyelt kérdés
Ha szedtetek, vagy ittatok, mit, mennyit, hol lehet beszerezni, és kb mennyibe kerül? 29 hetes km2010. aug. 1. 20:36
1/4 anonim válasza:
Várandósan nem sok értelme van, inkább vegyél, és vidd magaddal a kórházba. Nekem a Herbalakt vált be (teafű, nem filteres). A filteres változattól fájt a kisfiam hasa.
2/4 anonim válasza:
Terhesség alatt ne szedjél/igyál ilyesmit. Ilyenkor tágulást elősegítő dolgokra koncentrálj, pl málnalevél tea 36.héttől + homeós bogyók.
Ha már beindult a tejed szülés után, akkor igyál tejserkentőt, pl laktoherb (patika, dm...) + homeós bogyók, ha szükséges (patika).
3/4 anonim válasza:
Én már iszom 39 hetes vagyok Dm-es Babylove Mama teát, azt hiszem olyan 400 FT kötül volt! A kórházba viszem magammal a Milusan granulátumot! Ezt is a Dm-ben vettem
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek a válaszokat!! Megfogadom! Utolsó Könnyű szülést neked:)!!
Többieknek pedig boldog babavárást!
2010. aug. 2. 17:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!