Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miert vagyok ilyen gáz?

Miert vagyok ilyen gáz?

Figyelt kérdés

Kint elek angliaba, es mikor baba tema van en mindig kijelentettem hatarozottan hogy az meg nekem nagyon odebb van, nem is tudnam magam elkepzelni sem. Nagyon nem akarnek egyenlore! Es igaz szeretek szorakozni, osszejarni a barati tarsasaggal, utazgatni, igen szeretek inni is es azt csinalni amit akarok a párommal. Spontan utazasainkat imadom, ahol eszunk iszunk jol erezzuk magunkat, bevetjuk magunkat az ejszakaba, be ulni egy jo pubba es elvezni egymas tarsasagat!

Egyszeruen imadom azt az erzest miko hetvegen Vege a melonak, a nyari meleg ejszakaban, kiulni a levegore egy hangulatos pubba es meginni egy jo hus cidert vagy akarmit!

Marciusba ugy volt megyunk haza 3 hetre es meg ide oda, alig vartam. Nem jott ossze, jott a virus. Aztan Augusztus lett a kovi idopont haza, balaton, ide oda, szoraozas. Irigyeltem otthon is hogy minden meg nyitott. Itt meg semmi. Semmi. Tok rossz erzes ilyen be punjadva marcius ota, irigykedve nezem az otthoniakat, itt meg nem lehet sehova menni. Szoval az augusztust vartam mar mint a nem tudom mit, karacsonyt. Mar visszaszamlalas megy minden! Nyari estek, balcsi, tátra, csajosbulik minden! Erre teherbe estem... ennek orulni szoktak. De en egyszeruen nem tudok... bogtem mint a hulye hogy ez nem lehet igaz, en ezt nagyon nem akarom, vagy csak vart volna 2 honapot legalabb!!! De felsem vagyok erre keszulve!! Egyszeruen nem!! Es szegyelem magam hogy a “ bulikat” tobbre tartom... miert vagyok ilyen gáz? egy hajszalhian mult.... es Vedekeztunk pedig.... a parommal is csak egy eve vagyunk egyutt, meg annyi mindent akartunk volna ketten csinalni, ketten! Es elvetetni sem akarom mert azert mar korban ott vagyok 28 evesen... es mivan ha bajom lesz es nem lehet utana, ezt nem kockaztatnam meg. De most nagyon merges es irritalt vagyok! Mindjart jott volna vegre a szorakozas! Miert vsgyok ilyen gaz??

2020. jún. 25. 02:01
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen a vegyes valaszokat!

Magyarul sajnos nem fogok meg tanulni 100% an. Norvegiaban szulettem, eltem, tanultam 17 eves koromig. Orulok hogy meg mindig jobban beszelek egyeseknel akik itt szulettek es a magyar nyelvtant tanultak...

A parom korabban is mondta mar hogy siman johetne baba.

Azt tudom hogy ha megszuletne a legnagyobb boldogsagom lenne. En 8 eves koromba arva lettem es a gyerekemnek mindenemet oda fogom adni, szeretni fogom es jo embert nevelnek belole. DE ez tul “koran” jott.. nem tudom mi legyen.

Aza gondolat is rossz hogy egy elet helyet a sajat szorakozasom fontosabb, idegesito helyzet....

2020. jún. 25. 16:20
 22/27 anonim ***** válasza:
67%
5os vagyok: az jo jel hogy a parod szeretne. Szerintem mar kicsit lenyugodhattal, sokkal higgadtabbnak tunik az irasod. Az, hogy elveteted vagy nem mar csak rajtad mulik, egyebkent 28 evesen meg en se akartam. Egy 15 perces rutinmutet kulonben. De ha megis megtartanatok, gondolj arra hogy mennyivel jobb volt elni mint 18-20-22 evesen szulni. Latod milyen frusztraltak az ilyenek, nem tudjak megerteni hogy nem mindenkinek az eletcelja potyogtatni. Tisztelet a kivetelnek nyilvan, de en is boldogan tekintek vissza a fiatal koromra a sok pialasra :D habar most terhes vagyok nem tervezem azt hogy innentol vege a vilagnak, fogok en meg bulizni :) tobbet nem is szeretnek csak egyet :) aki meg osztja az eszt hogy mennyire gaz a kerdezo, mert nincsenek anyai osztonei az hazudik hogy sose erezte igy egy pillanatig se mikor teherbe esett. Foleg 20 evesen... Tuti telesirta a parnajat, aztan feloltotte magara ezt a mindent jobban tudok attitudot vedekezes keppen. Volt egy oszttarsam az is 20 evesen szult mert olyan hulye volt hogy 2 honapig nem ment nogyogyaszhoz nem volt mensije. Sztem a legtobb fiatal anyuka igy lesz 😂 aztan magyarazzak a bizonyitvanyt.
2020. jún. 25. 16:54
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
A nyelvtannaciknak uzenem: veletlenul irtam kulon a vedekezeskeppen szot.
2020. jún. 25. 16:56
 24/27 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszod !

Hat itt kint raadasul van abortusz tabletta is... mar egyszerubb

Csak aztan attol is felek ha megtennem lehet meg bannam...

2020. jún. 25. 16:59
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
ParoddaL beszeljetek meg, elso 6 hetben nem gaz ha iszol egy pohar bort. Sot a nogyogyaszom szerint ha nagyon gorcsolok igyak 1 dlt erre csak 1x kerult sor. Lelazit, es at tudjatok gondolni. Annyit azert elmondanek, hogy a terhesseg alatt nagyon ossze tud hangolodni egy par:) tiszta rozsaszin kod minden. Minden este simogatni fogja a pocakod es egyutt valasztjatok majd ki a butorokat, jatekokat stb. Az ultrahangok pedig kulon programok lesznek! Vannak jo reszei a terhessegnek :)
2020. jún. 25. 17:12
 26/27 anonim ***** válasza:
77%

Hú, én abortuszellenes vagyok. Még soha nem javasoltam senkinek, de miután elolvastam, amit írtál, nálad komolyan elgondolkodtam.

Úgy 20 évesnek tippelnélek, nem 28-nak. Inkább gondold végig, hogy mit ad neked a bulizás, ami miatt ennyire nem tudsz lemondani róla. A karantén után nyilván mindenkinek még inkább mehetnékje van, de 28 évesen ennyire nem látni mást, mint a bulikat, elég szokatlan. Attól, hogy gyereked van, még nincs vége a világnak, el lehet menni szórakozni, ha van aki néha vigyáz a gyerekre, de ha minden hétvégének a bulizásról, meg a nyárnak a fesztiválokról kell szólnia, akkor kár büntetni a gyereket, úgy biztos nem lesz belőled jó anya. Döntsd el, hogy hátrébb tudod-e helyezni a bulikat a fontossági sorrendben.

Egyébként ha ez vigasztal, Magyarországon meg a nyár hiányzik. Eddig nem volt valami fergeteges az időjárás, szóval, ha augusztusban is ilyen idő lesz, akkor nem vesztettél sokat.

Amennyire én tudom, ott is nyílnak lassan a pubok, ha annyira ragaszkodsz hozzá, alkoholmentes sört, gyümölcsöst is nyugodtan ihatsz terhesen is.

2020. jún. 25. 22:28
 27/27 anonim ***** válasza:
74%

Nézd, szerintem sokkal jobban járnál az abortusszal. Pedig elég bizarr hogy erre "bíztatok" valakit írásban.

28 évesen még nem kell aggódnod, hogy kicsúszol a babázós korból, lehet szülni 35 évesen, meg még később is. Élj még, szórakozz, mert ha meglesz a gyerek bizony nagyon sokszor fogod bánni, hogy nem vártál még, de ezt saját magadnak sem mered majd bevallani. Angliában sokkal egyszerűbb az egész procedúra, főleg tablettával. Elég kicsi az esélye, hogy komolyabb bajod lenne, és nem tudnál utána gyereket vállalni. Sokkal jobb akkor vállalni gyereket, amikor már biztosan akarod, te is sokkal jobb és boldogabb szülő leszel.

2020. júl. 16. 23:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!