Miert vagyok ilyen gáz?
Kint elek angliaba, es mikor baba tema van en mindig kijelentettem hatarozottan hogy az meg nekem nagyon odebb van, nem is tudnam magam elkepzelni sem. Nagyon nem akarnek egyenlore! Es igaz szeretek szorakozni, osszejarni a barati tarsasaggal, utazgatni, igen szeretek inni is es azt csinalni amit akarok a párommal. Spontan utazasainkat imadom, ahol eszunk iszunk jol erezzuk magunkat, bevetjuk magunkat az ejszakaba, be ulni egy jo pubba es elvezni egymas tarsasagat!
Egyszeruen imadom azt az erzest miko hetvegen Vege a melonak, a nyari meleg ejszakaban, kiulni a levegore egy hangulatos pubba es meginni egy jo hus cidert vagy akarmit!
Marciusba ugy volt megyunk haza 3 hetre es meg ide oda, alig vartam. Nem jott ossze, jott a virus. Aztan Augusztus lett a kovi idopont haza, balaton, ide oda, szoraozas. Irigyeltem otthon is hogy minden meg nyitott. Itt meg semmi. Semmi. Tok rossz erzes ilyen be punjadva marcius ota, irigykedve nezem az otthoniakat, itt meg nem lehet sehova menni. Szoval az augusztust vartam mar mint a nem tudom mit, karacsonyt. Mar visszaszamlalas megy minden! Nyari estek, balcsi, tátra, csajosbulik minden! Erre teherbe estem... ennek orulni szoktak. De en egyszeruen nem tudok... bogtem mint a hulye hogy ez nem lehet igaz, en ezt nagyon nem akarom, vagy csak vart volna 2 honapot legalabb!!! De felsem vagyok erre keszulve!! Egyszeruen nem!! Es szegyelem magam hogy a “ bulikat” tobbre tartom... miert vagyok ilyen gáz? egy hajszalhian mult.... es Vedekeztunk pedig.... a parommal is csak egy eve vagyunk egyutt, meg annyi mindent akartunk volna ketten csinalni, ketten! Es elvetetni sem akarom mert azert mar korban ott vagyok 28 evesen... es mivan ha bajom lesz es nem lehet utana, ezt nem kockaztatnam meg. De most nagyon merges es irritalt vagyok! Mindjart jott volna vegre a szorakozas! Miert vsgyok ilyen gaz??
Mert még baromira nem nőttél fel semmilyen téren. Ennyi.
Ez egy nagy baromság, hogy abortusz után nem lehet több gyermeked..
0 anyai ösztőnöd. Nem tartanám meg a helyedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!