Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miert vagyok ilyen gáz?

Miert vagyok ilyen gáz?

Figyelt kérdés

Kint elek angliaba, es mikor baba tema van en mindig kijelentettem hatarozottan hogy az meg nekem nagyon odebb van, nem is tudnam magam elkepzelni sem. Nagyon nem akarnek egyenlore! Es igaz szeretek szorakozni, osszejarni a barati tarsasaggal, utazgatni, igen szeretek inni is es azt csinalni amit akarok a párommal. Spontan utazasainkat imadom, ahol eszunk iszunk jol erezzuk magunkat, bevetjuk magunkat az ejszakaba, be ulni egy jo pubba es elvezni egymas tarsasagat!

Egyszeruen imadom azt az erzest miko hetvegen Vege a melonak, a nyari meleg ejszakaban, kiulni a levegore egy hangulatos pubba es meginni egy jo hus cidert vagy akarmit!

Marciusba ugy volt megyunk haza 3 hetre es meg ide oda, alig vartam. Nem jott ossze, jott a virus. Aztan Augusztus lett a kovi idopont haza, balaton, ide oda, szoraozas. Irigyeltem otthon is hogy minden meg nyitott. Itt meg semmi. Semmi. Tok rossz erzes ilyen be punjadva marcius ota, irigykedve nezem az otthoniakat, itt meg nem lehet sehova menni. Szoval az augusztust vartam mar mint a nem tudom mit, karacsonyt. Mar visszaszamlalas megy minden! Nyari estek, balcsi, tátra, csajosbulik minden! Erre teherbe estem... ennek orulni szoktak. De en egyszeruen nem tudok... bogtem mint a hulye hogy ez nem lehet igaz, en ezt nagyon nem akarom, vagy csak vart volna 2 honapot legalabb!!! De felsem vagyok erre keszulve!! Egyszeruen nem!! Es szegyelem magam hogy a “ bulikat” tobbre tartom... miert vagyok ilyen gáz? egy hajszalhian mult.... es Vedekeztunk pedig.... a parommal is csak egy eve vagyunk egyutt, meg annyi mindent akartunk volna ketten csinalni, ketten! Es elvetetni sem akarom mert azert mar korban ott vagyok 28 evesen... es mivan ha bajom lesz es nem lehet utana, ezt nem kockaztatnam meg. De most nagyon merges es irritalt vagyok! Mindjart jott volna vegre a szorakozas! Miert vsgyok ilyen gaz??

2020. jún. 25. 02:01
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
69%

Megértelek, szintén 28 vagyok, mindenórás TERVEZETT gyerekkel, de sokszor összeszorul a szívem, ha a fesztiválokra, hideg sörre és napsütésre gondolok, nekem már barátaim sincsenek. :D

Mindkét élethelyzet jó, nagyon más de jó. Kívánom neked a legjobbakat! :)

2020. jún. 25. 07:35
 12/27 anonim ***** válasza:
67%
Két gyerekem van, de nem szűnt meg a társasági életem. Valamit rosszul csináltok.
2020. jún. 25. 07:41
 13/27 anonim ***** válasza:
17%
Ha megtanultad használni a helyhatározó ragokat, majd írok választ. Bulik helyett tanulj inkább még egy kis magyartot.
2020. jún. 25. 08:02
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem tudom, mit mondhatnék. El sem tudom képzelni, hogy egy buli ennyire fontos legyen.

A párod mit szól a terhességhez?

2020. jún. 25. 09:35
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akarod miért tartod meg? Ugye tudod hogy ez minimum 18 évre, de leginkább örökre szóló döntés?
2020. jún. 25. 10:00
 16/27 anonim ***** válasza:
30%
Sok válaszoló elfelejti, hogy a kérdező a terhességet nem tőlük vette el...
2020. jún. 25. 11:13
 17/27 anonim ***** válasza:
61%
De az írás készséget sem azt hiszem.
2020. jún. 25. 13:32
 18/27 anonim ***** válasza:
54%
Hát valószínűleg tényleg nem ő a fiók legélesebb kése. :D
2020. jún. 25. 13:48
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
sajnos én 22 évesen lettem xy ..miatt pánik beteg azon belöl a legnagyobb probléma hogy egyedül nem maradtam meg sehol mert mindjárt rá gondoltam hogy mi lesz ha.... majd gyógyszer kezelés jobb lett de egyedül nem közlekedtem tudtam, hogy igy nem lehet gyereket válalni majd 24 evesen védekezés mellet teherbe estem nem gondoltam volna még akkor sem hogy ez jó lenne nekem de sokan azt mondták a gyermek vállalás sok mindent megold majd megszültem a kisfiamat és ahogy a terhességemet vittem egyre előrébb ugy nem akartam se bulizni se utazgatni és még a panikom is sokkal visszafogottabb lett ! Nincs ott gond veled , csak mérlegelni kell !
2020. jún. 25. 14:15
 20/27 anonim ***** válasza:
55%

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhe..

Ne tartsd meg, egyikőtök érdekében sem. Nem való neked.

2020. jún. 25. 15:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!