Hogy éltétek túl amikor elment a baba? Főleg azokra lennék kiváncsi akiknek első baba lett volna és/vagy sokat vártak rá. Mi tartja bennetek a lelket?
SZia. Ha jól értelmezem a történeted, még meg van a babád?
Én elég önfejű vagyok, és ha a dokik nem segítenek, én megpróbálnám magán úton. Olyan szempontból, hogy ha tudod milyen hormon hiányzik akkor beszerezném. Lehet kapni a neten utrogestan hüvelykúpot, és gyógyszert is. Írd be a googleba.Olyanok adják el akiknek megmaradt fél vagy 1 doboz. Duphasont is ezt a célt szolgálja. Vedd meg és használd.
Én is 13 hónapja várom a csodát jövő hónapban megyünk a meddőségibe. Tudom milyen rossz ácsingózni egy baba után.
Rizikó ez az egész de én bizti megpróbálnám. Írj mi újság veled.
21.20 vagyok.Már lombikra jártunk,fél évig vizsgálgattak minket össze vissza.Már csak 1 vizsgálat volt hátra és az is 2 hét múlva lett volna amikor 4 nap késés után teszteltem.Szerencsére pozitívat :)A professzor is meglepődött amikor felhívtam a nagy hírrel.
Mind a kétszer akkor lettem babás amikor nem számítottam rá.Az orvosok szerint a stressz miatt nem estem teherbe.
Biztos vagyok benne,hogy nektek is össze fog jönni és sok sikert kívánok hozzá.
Kedves 7.16-os!Köszönöm szépen a segítséged,én is gondoltam erre,de mivel külföldön élek,nem olyan egyszerű még internetről sem!!:-(((
A doki szerint még megvan a baba,szerintem azonban már nincs,ugyanis a 4 hét végétől vérzek,és az uh-n a 6. hét elején csak 3mm-es
Csak abban reménykedem, hogy nem Angliában laksz, engem még akkor is hazaküldtek mikor már megindult a szülés. Azt mondták még ráérek bemenni, rá 1 órára megvolt a baba...
Nagyon nem törődnek semmivel, a helyedben nem adnám fel és elmennék még pár orvoshoz.
21.20-az vagyok.Nekem megmaradt egy kevés utrogestan és van magzatvédő vitaminom is amit nem tudtam használni.Nagyon szívesen elküldöm neked ha úgy érzed,hogy szükséged van rá.
Ha kell írj egy privit és már adom is fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!