Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért vagyok így megijedve?

Miért vagyok így megijedve?

Figyelt kérdés
Van egy 11 hónapos kislányunk a fèrjemmel, pár napja derült ki, hogy úton a kis tesó. Szerettünk volna még babát, de annyira nehezen jött össze az első gyerek, hogy nem hittük, hogy ilyen hamar sikerül. Akinek van tapasztalata ilyen kis korkülönbséggel, írjon, hogy alakult az èlet.... Eléggé be vagyok parázva
2020. jún. 24. 13:00
 1/2 anonim ***** válasza:
81%

Hasonló cipőben jártunk, mi is időben hozzáfogtunk a kistesóhoz, és szonnal összejött. Épp 2 éves lett a nagy, amikor született a pici. Nagyon be voltam parázva, mit hogy oldok majd meg. A védőnőm nyugtatott, majd kialakul minden. Igaza lett. A nagy még túl kicsi volt ahhoz hogy féltékeny legyen, nagyon hamar megszokta a tesót. Pár hónap után már együtt aludtak délben, a kicsi persze még délelőtt és délután is aludt. Délben én is pihentem. Ezt hamar megtanultam, ha a gyerek(ek) alszik, pihenjen az anya is, a többi megvár :)

Segítségem nem volt, a férjem 12 órázott, nagyszülők messze, kéthetente hétvégén mentünk hozzájuk.

Én jól éltem meg ezt az élethelyzetet, persze voltak nehéz időszakok, de túléltük és idővel tompulnak ezek az emlékek.

2020. jún. 24. 13:41
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem offolok, csak együttèrzèsemet akarom megisztani, èn 22 hetes terhes vagyok ès van 10.5 hónapos lànyom..èn se tudom mi lesz be vagyok sz..va rendesen..
2020. jún. 24. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!