Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hány hetesen tudják megmondani...

Hány hetesen tudják megmondani hogy kisfu lesz vagy kislány? Most leszek 14 hetes és jövöhét után megyek nögyógyászhoz akkor már megtudják mondani?

Figyelt kérdés
2008. nov. 25. 08:09
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Én 16 hetesen voltam 4D-n és ott megmondták, hogy fiú lesz, azóta is annak mutatta magát, most már hamarosan kiderül. Elvileg tehát, ha megmutatja magát, akkor meg fogják már tudni mondani. Boldog babavárást! 39+3 kismama.
2008. nov. 25. 08:17
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem a 18 hetes genetikai ultrahangon már megmondták, hogy fiam lesz. A 4D-s ultrahangon előbb is látszik ha úgy fordul a baba. Jó babavárást.
2008. nov. 25. 08:22
 3/9 anonim ***** válasza:

Én 14 hetesen és néhány naposan voltam 2D-s ultrahangon, a baba mutatta magát, de a dokinak csak erős tippje volt a nevére vonatkozóan, kimondani és megerősíteni nem merte. Azt mondta, hogy nagyon bizonytalanul látja még a dolgot, emiatt ő nem mert kijelenteni semmit. Kinagyította a képet, hogy nézzük meg és próbáljuk meg felismerni, én nem láttam rajta semmi különöset, a párom mintha két fehér golyócskát látott volna, ebből azt vette le, hogy fiú. Néhány héttel később már a doki is mondta, hogy fiú és hogy a múltkor is arra tippelt.

De te akkor már bőven betöltöd a 15 hetet, 16-ban leszel, biztosan jobban látszik majd.

Azért mérget ne vegyél rá, bármit mondanak is. Én 39 hetes vagyok, háromszor mondtak fiút, soha nem mondtak lányt, de én most is úgy készülök a szülőszobára, hogy van lánynevünk is, nem vettünk túl sok fiús cuccot, inkább semlegeset, mert akkor hiszem, hogy fiam van, ha kint lesz és látom.

Boldog babavárást!

2008. nov. 25. 08:32
 4/9 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Nem nevére, hanem a nemére vonatkozóan.
2008. nov. 25. 08:32
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Én pont 17 hetesen voltam 4D-n, és fiúra tippeltek. Akkor még csak tipp volt, de azóta már számtalanszor megerősítették ezt a tényt :-)

28 hetes kismama

2008. nov. 25. 08:33
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:D! Már nagyon várom és kiváncsi vagyok hogy nálunk mi lesz;)!
2008. nov. 25. 08:40
 7/9 anonim ***** válasza:

szia!

28 hetes vagyok...eddig akárhányszor rákérdeztem, mindig mást mondott az orvosom..nekem nem látszik egyértelműen...készülünk lánynévvel és fiunévvel is...:) :)

2008. nov. 25. 09:52
 8/9 anonim ***** válasza:

Csatlakozom az előttem szólóhoz.

Mi 20 hetesek vagyunk és még mindig nem tudjuk ki lakik a pocakban.:))

2008. nov. 25. 10:44
 9/9 anonim ***** válasza:
Én 18. hétben tudtam meg mi lesz,de sima uh-n.
2008. nov. 25. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!