Nem tudom ide tartozik e ? A férjem nem akarja elfogadni a terhességemet külsőleg mi lehet a probléma ?
Hát nem tudom.. Nekem a férjemnek tetszik, ahogy nő a pocakom. Mindig rácsodálkozik, hogy már milyen nagy (most vagyok 26 hetes), hogy gömbölyödik, és szeretettel beszél róla.
Nem a hízást látja, ami jóformán nem is történt meg nálam se (de ahogy látom te se híztál sokat), hanem hogy egy csoda ahogy növekszik bennem.
"Probald megertetni a ferjeddel hogy a tested azert valtozik mert ketten kozosen szerettetek volna ezt a gyereket es azt bizony ki kell hordani minden nyugevel es formai valtozasavalegyutt."
Ebben csak az a bibi, hogy a férj nem akarta a gyereket igazán. Így aztán lehet neki magyarázni ítéletnapig is, hogy mivel is jár a terhesség. Sosem fogja elfogadni az elé táruló látványt.
Szerintem itt inkább az van, hogy ebben a házasságban nincs(és valószínűleg nem is volt soha) valódi szeretet, szerelem a férj részéről a felesége felé. Az egész csak a külső vonzalomra épült nála, amibe 1o-20 kiló plusz még átmenetileg sem fér bele. Ebből gyerek nélkül sem lenne évtizedekig tartó házasság soha. A kérdező férje lássuk be, hogy azok közé a hímneműek közé tartozik, akik undorodnak a kövér(edő) nőktől. És ezt bizony nem is titkolja, csúfolódós ovis szinten hangot is ad neki.
Mivel a kérdező kommentjéből kiderül, hogy neki nem nagy probléma a válás sem, én meglépném a helyében. Ez csak rosszabb lesz a gyerek megszületése után és még pár év elteltével, amikor már a ráncosodás is elkezdődik majd. Ez az ember csak a külsőt szereti, a belső az teljesen érdektelen számára. A kérdezőnek ezt nem ártott volna felismerni mielőtt igent mondott neki. Lehet túl gyorsan házasodtak? 🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!