Nem tudom ide tartozik e ? A férjem nem akarja elfogadni a terhességemet külsőleg mi lehet a probléma ?
Ne hagyd hogy az onbizalmadat elvegye!
Nagyon szemet dolog hogy igy beszologat, es biztos vagyok benne hogy parod nem egy fittnes modell alkat ( ha azlenne inkabb tamogatna hogy utana egyutt eddzetek hogy jobb alakod legyen mint valaha) de igy.. 100% h rajta is vanak hibak, mig neked most indokod van ra a baba, neki nincsen.
Ebbe mindig gondolj bele.
Nem ertem a ferfiakat, tobbseguk meg pl sorhassal is tokeletesnek lassa magat, de a non egy centi folosleg nem lehet.
Gondolj bele hogy ez csak egy allapot, es kesobb viszakaphatod a regi testedet, soot.. Jo lehet a strigak megmaradnak de az a legkevesebb.
A parodat pedig valahogy nagyon helyre kene tenne..
Szóval nem is akarta a gyereket. Itt van a kutya elásva.
Csak rosszabb lesz. Mert igen el fogja vsz várni hogy a gyerek mellett is csinálj meg mindent egyedül és szolgáld őt ki. De igazából saját magaddal basztál ki
Ne haragudj, de amit a férjed művel, gusztustalan. Szokták mondani, hogy minden viccnek a felel igaz.
A férjed csak a csini részedet kedveli, most, mikor változol, nem tetszel neki és ez valószínű azért van, mert te az ő akaratán kívül megtartottad a babát. Készülj fel, hogy nem sokáig lesztek együtt.
Én sosem voltam vékony alkat. Lányként is volt már pl kötény hasam. De a férjem sose tett megjegyzést rám, ami sértett volna. Mondta, hogy jobb lenne, ha odafigyelnék magamra, de ezt sosem bántó szándékkal mondta. Mert tudta, hogy ha a mostani súlyommal összejön a baba, akkor nehezebb lesz végigcsinálni a terhességet. Igaza lett.
Már bocs, de ilyen nincs, hogy egyik évben akarom a gyereket, másik évben már mégsem.
Tahó a férjed, talán még ő maga sem felnőtt, hanem egy gyerek.
Tényleg, nem anyuci pici fia a mai napig?
Hamarosan egyedülálló anya leszel, készülj fel.
A férjed egy tajp@raszt.
Hogy mondhat ilyeneket? Ha szeretek valakit, akàrhogy néz ki, nekem úgy tökéletes. Csak azért mondta hogy viccelt, hogy ne csesztesd ezzel. Amúgy tök komolyan gondolta. Csodálom hogy a hormonok nem dolgoznak benned annyira hogy meglépd h ezek után azonnal elhagyod. Aztán gondolkodhat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!