Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 11 hetes leszek pénteken. Kb...

11 hetes leszek pénteken. Kb mikor kezd nöni a poci? Kissé molett testalkatú vagyok.

Figyelt kérdés
2008. nov. 25. 07:48
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Akkor még ráér növekedni. Én viszonylag vékony testalkatú voltam és én úgy emlékszem hogy a 17 hét körül kezdett el látszani a hasamon.
2008. nov. 25. 08:05
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Én vékony voltam és a 20-ik héten kezdett látszani, addig csak úgy néztem ki, mint aki jóllakott. Türelem, pár hét és látszani fog. Boldog babavárást! 39 hetes kismama.
2008. nov. 25. 08:18
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom. Én is vékony voltam, a hasam nemhogy lapos, de időnként már már homorú volt, és csak a 20. hét környékén kezdett el látszani a babás pocak. Akkor sem volt még valami feltűnő, max akkor lehetett észre venni, ha kihangsúlyoztam kismamás felsővel. Egyébként addig csak simán úgy néztem ki, mint aki jól lakott.
2008. nov. 25. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!