Meddig dolgoztatok várandósan? Mikor mondtátok el a munkáltatónak?
Sziasztok!
Recepciós, felszolgálóként dolgozok és most derült ki, hogy babát várok. Arra lennék kíváncsi, hogy aki ilyen helyzetben van/volt meddig dolgozott és mikor mondta el a főnökének a terhességet.
Elég sokat kell menni egy nap ezért izgulok, hogy fogom bírni.
Köszönöm előre is!
8 hetesen mondtam el, 17 hetig dolgoztam.
Boltba dolgoztam es a terhesseg ellenere se kimeltek. 9 ora non stop allas, emelgetes gazpalackoktol kezdve 20 literes vizekig, nagyon eros vegyszerekel takaritas stb, ugy hogy 17 hetesen felmondtam inkabb.
Azaz multheten:d
Most elvezem az itthon letet😊
Boldog baba varast.
Kuldoldon elek, itt hogy beregisztraljanak az orvosnal kell hogy a munkaltatom regisztraljon be. Amit elvileg megtett regota, de mivel nem jartam orvoshoz anno igy nem elennoriztem.
Most amikor az orvos probalt ramkeresni kiderult hogy nem inteztek el a munkaba semmit.
Akkor elkezdtem utana nezni, se bejelentest se semmi.
Tolunk havonta vontak penzt le az orvosra kozbe atvertek mindenkit.
Ugyhogy most magankorhazba jarok es fizetek mindenre, persze a mese megy hogy ok elinteztek csak ide meg oda kuldenek huzzak az idot, inkabb felmondtam.
Megterhelo is volt meg amikor kiderult ezis felmondtam egybol.
Nagyon szépen köszönöm Mindenkinek! Jó olvasni, hogy ki, hogy éli meg.
Én attól tartok, hogy most a jelenlegi helyzet miatt (vírus) el fog küldeni, de nem tudom.
Több mint 1 éve dolgozok nála, lényegében egy családi vállalkozás kévés személyzettel. 8 órás bejelentésemet is módosította 2 órásra és úgy veszem észre nem is akar vissza jelenteni, pedig van hogy 8 órát is ott vagyok.
12.hetesen mondtam el, 36. hétig dolgoztam. De irodában!
Nekem ülni kenyelmetlenebb volt mint állni, járkálni. Viszont álló munkát akkor sem végeztem volna addig.
Na de a lényeg, hogy érezni fogod mikor elég. 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!