Meddig dolgoztatok várandósan? Mikor mondtátok el a munkáltatónak?
Sziasztok!
Recepciós, felszolgálóként dolgozok és most derült ki, hogy babát várok. Arra lennék kíváncsi, hogy aki ilyen helyzetben van/volt meddig dolgozott és mikor mondta el a főnökének a terhességet.
Elég sokat kell menni egy nap ezért izgulok, hogy fogom bírni.
Köszönöm előre is!
32. hétig, egésznap állós, talpalós meló.
A cipekedést nem engedték.
Szia! 12 hetesen mondtam el a főnökömnek, elég régi a munkaviszonyom vele tudta is hogy probálkoztunk már pár hónapja. Szinte csak álló munka volt én a félidőig dolgoztam, már akkor is elég szép nagy pocakom volt. De ezt előre megbeszéltem vele, addigra tudott ő is tervezni.
Addig dolgozz amig azt érzed megy és nem okoz gondot teherbírásra meg egészségügyileg.
Nekem olyan munkám van ahol sokat kell állni, cipekedni.
A főnökömmel jóban vagyunk és tudta, hogy egy ideje már próbálkozunk. Neki 6 hetesen mondtam el.
Amúgy a 20. hétig még simán cipeltem minden, mint a terhességem előtt, aztán elkezdett kicsit fájni a hasam tőle a 19. héten, meg pont amikor betöltöttem a 20. hetet miután sokat emelgettem rosszul lettem, úgyhogy akkor azt abbahagytam. Azóta én csinálom a fizikailag nem megeröltető dolgokat. Amúgy én a 35.-36. hétig tervezek dolgozni, utána pedig kivenném a betegnapjaimat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!