Kismamák, ti mivel kenitek a hasatokat a csíkok ellen? Masszás olaj is jó rá? Rossmannban nem kapok rá krémet.
Figyelt kérdés
2010. aug. 1. 09:41
11/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2010. aug. 1. 20:55
12/18 anonim válasza:
Én dove pro-age testápolóval kenem,de az nagyon jól bevált!
13/18 anonim válasza:
szia, én a dm-es krémmel illetve a lush-os terméket használtam, végig, de sajnos csíkjaim lettek.
Barátnőm semmit nem használt, kétszer akkora hasa volt majdnem,mint nekem, de neki meg nem lettek csíkjai.
sajnos a krémezés nem segít, GENETIKA.....
remélem jó géneket örököltél!
14/18 anonim válasza:
Aloe Body Toner .........rengeteg kismamás tapasztalat, nincs jobb :))
15/18 famonic válasza:
Szia!
Én két gyereket szültem és mindkét alkalommal gyógynövényboltban kapható egyszerű mandulaolajat használtam, egy csíkom sincs és klassz sima a hasam!Nekem ez vált be!
16/18 anonim válasza:
Ilcsi ,nem tudom ismered e a kozmetikumait(magyar termék,itthon nem olyan drága,de amerikában nehezen megfizethető,csak természetes alapanyagokat,gyógynövényeket használ) kötőszövet regenerálója. Tutira beválik,ráadásul a szülés után gyönyörű tőle a baba bőre. Az öcsémet körbemutogatták a kórházban,hogy milyen szép a bőre :) keresd az Ilcsi referencia kozmetikákban.
17/18 anonim válasza:
Szia,
Nekem volt Rossmanos olaj, gyűlöltem, mert mindenemnek büdös avas olaj szaga lett, kb 2 hét alatt. Így mandarinos-levendulás olajjal kenegettem a hasamat. Nem lett rajta semmi csík :)
18/18 anonim válasza:
előző vagyok. mmasszázsolajjal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!