Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 hetes terhes vagyok, sajnos...

6 hetes terhes vagyok, sajnos kijött az aranyerem. Urológushoz most nem szívesen mennék. Milyen kenőcsöt lehet használni terhesen?

Figyelt kérdés
2007. dec. 14. 20:27
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Reparon,Sperti...de az a biztos ha elmész a patikába(ezeket általában vény nélkül adják)és megkérdezed mit ajánlanak.Azért szólj,hogy terhes vagy!Szerintem krémeket lehet,a kúpban már nem vagyok biztos,hogy nem-e árt a babának úh.kérdezd a gyógyszerészt és kezeld,mert minnél nagyobb lesz a baba annál több baj van az aranyérrel.
2007. dec. 14. 20:34
 2/5 anonim ***** válasza:
A Reparon bevált nekem, de a táplálkozással is segíthetsz, kerüld a szorulást. Ha ilyen gondod van, egy kis bodzateát lehet inni.
2007. dec. 14. 21:59
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

A Reparon és a Docti proct is nagyon jó, az utóbbit vényre adják, de a körzetid is felírhatja neked, nem kell szakorvos.Ajánlom a korpatablettát, napi 3x2-őt kell elrágcsálni (finom íze van), bő folyadékkal leöblíteni, és komolyan mondom szinte csodát tesz. Az aranyérrel ugye az a gond, hogy mivel rendszeresen használod a hátsó feled, nem tud elég gyorsan felszívódni, visszahúzódni, gyógyulni. De ha az ürítés könnyített, akkor észre sem veszed szinte, és nem okoz fájdalmat.

Nekem sajnos 6-7 éve komoly aranyér gondjaim vannak, közben szültem is, ezért súlyosbodott. Én már minden napért hálás vagyok a magam 33 évével, amit fájdalommentesen töltök el... :-(

2007. dec. 15. 11:09
 4/5 anonim ***** válasza:
68%
Szia! Nekem az AUROBIN kenöcs vált de nagyon, minit kell csak használni belöle és már kis idő után hat. Vényköteles, de szerintem ennél jobb nincs. Reparon meg az ilyen vény nélkülik szerintem nem túl jók.
2007. dec. 15. 11:51
 5/5 anonim ***** válasza:
56%

Szerintem semmiféle gyógyszer nem kell a tünetek megszüntetésére. Próbálj meg rostosabb kajákat enni: pl. barna rizs párolt zöldséggel. kb. 1 hét után szerintem teljesen elmúlik.

És ne feledd, hiába írják a betegtájékoztatóra, hogy kismamák is használhatják/fogyaszthatják, minden gyógyszer méreg neked is és a magzatnak is!!! Vagy ha a rostosabb táplálék nem megy, keress vmi homeopát szert!

Gratula a babához!

2007. dec. 16. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!