6 hetes terhes vagyok, sajnos kijött az aranyerem. Urológushoz most nem szívesen mennék. Milyen kenőcsöt lehet használni terhesen?
A Reparon és a Docti proct is nagyon jó, az utóbbit vényre adják, de a körzetid is felírhatja neked, nem kell szakorvos.Ajánlom a korpatablettát, napi 3x2-őt kell elrágcsálni (finom íze van), bő folyadékkal leöblíteni, és komolyan mondom szinte csodát tesz. Az aranyérrel ugye az a gond, hogy mivel rendszeresen használod a hátsó feled, nem tud elég gyorsan felszívódni, visszahúzódni, gyógyulni. De ha az ürítés könnyített, akkor észre sem veszed szinte, és nem okoz fájdalmat.
Nekem sajnos 6-7 éve komoly aranyér gondjaim vannak, közben szültem is, ezért súlyosbodott. Én már minden napért hálás vagyok a magam 33 évével, amit fájdalommentesen töltök el... :-(
Szerintem semmiféle gyógyszer nem kell a tünetek megszüntetésére. Próbálj meg rostosabb kajákat enni: pl. barna rizs párolt zöldséggel. kb. 1 hét után szerintem teljesen elmúlik.
És ne feledd, hiába írják a betegtájékoztatóra, hogy kismamák is használhatják/fogyaszthatják, minden gyógyszer méreg neked is és a magzatnak is!!! Vagy ha a rostosabb táplálék nem megy, keress vmi homeopát szert!
Gratula a babához!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!