Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5 hetes vagyok, lehet baja a...

5 hetes vagyok, lehet baja a babának, ha most újra kijött a nemi herpeszem? Nagyon félek, hogy valami baja lehet ettől!

Figyelt kérdés
2008. nov. 24. 19:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem hinnem, de ezzel jobb, ha orcoshoz fordulsz.
2008. nov. 24. 20:13
 2/5 anonim ***** válasza:
Marmint orvoshoz...
2008. nov. 24. 20:13
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt vele gondom, most 28 hetes vagyok

Addig nincs baj a mig a kicsi bent van...de termeszetesen kezeld orvos altal felirt kremmel (gyogyszer nem ajanlott ra) A gondot csak akkor jelenti ha akkor akitiv amikor szulsz. Ha igy van akkor csaszarral kell vilagra hoznod a picit, hogy nehogy megfertozd.

De addig ne aggodj, csak figyelj oda ra. A stressz a helytelen taplalkozas a faradsag kihozhatja. Probalj nagyon sok zoldseget gyumolcsot enni, es pihenni amikor csak tudsz.

Boldog baba varast

2008. nov. 24. 21:04
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem azt mondta a doki, hogy ha a terhesség alatt jön ki, akkor a baba védve van tőle. Szülésnél probléma, mert ha aktív herpesznél jön rád a szülés, akkor egyből császároznak.

Hevizos vagy Richtofit herpeszkrémet használj nyugodtan, de ha kijön, egyből szólj a dokinak!!!

2008. nov. 24. 21:47
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia! Csatlakoznék az előttem szólókhoz. Sajnos én is meg vagyok áldva ezzel, és most egymás után kijött többször. Szóltam a dokimnak és azt mondta, hogy csak szülésnél fontos, hog ne jöjjön ki, mert akkor császár..Amúgy ha tud valaki olyan krémet amit nyugodtan lehet használni ilyenkor, az írja már meg legyenszíves!!!

Köszi!

30.hetes

2008. nov. 25. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!