Hogy bírjátok ki a kíváncsiságot hogy hogy néz ki a pici babátok?
33 hetes vagyok és már annyira nagyon kíváncsi vagyok hogy hogy néz ki a mi kis drágánk.kire hasonlít jobban milyen a haja színe, mennyisége.egyszerűen megöl a kíváncsiság és annyira szeretném már a kezemben tartani.bár szeretném hogy bent maradjon a 40.hétig de azért nagyon várom hogy eljöjjön az idő :D
ti is ennyire kíváncsiak vagytok ?:D
Szia!
Mi mentünk 4d-re, és már ott látszódott, hogy apa-orra van:))
És amikor megszületett, tényleg! :))
köszönöm a válaszokat. :D
mi is voltunk 4 D-n teli van a szoba a pici képeivel..olyan édes :D így kép alapján én is úgy vélem hogy a nózija meg a szája az apukájáé.:D
Jajj, ne is mondd! Én is alig várom, hogy megpillanthassam.
Mi is voltunk 4d-n, és apuci már ott mondta a doki előtt, hogy bizony őrá hasonlít. De a doki csak mosolygott egyet, és közölte, hogy ezt még ilyenkor nem lehet megmondani. Igaz aztán itthon is akárkinek mutattam a képet, egytől egyig azt mondták, hogy apukája...akkor csak lehet benne valami. :-)
De akárkire is fog hasonlítani, én már most tudom, hogy a világ leggyönyörűbb kislánya lesz!!!! :-)
34h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!