Mennyi idő kb még megnézik a baba paramétereit a 18. heti Uh-on?
Figyelt kérdés
Leginkább az sztk-s verzió érdekelne!(leginkább a pécsi, de nem csak az!) Ez is ugyanolyan futószalagszerű 5 perces lesz mint a 12. heti ?#terhesség #18. Heti
2020. jún. 8. 08:45
1/10 anonim válasza:
Nekem Debrecenben nézték. Kb 5 perc volt az egész.
Ha többet akarsz akkor muszáj lesz babamozira menni
2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2020. jún. 8. 08:53
3/10 anonim válasza:
Sztk 5 perc, magànrendelèsen 20 perc.
4/10 A kérdező kommentje:
Ha a nemére rákérdezek, vajon megmondják? Gondolom orvos függő...
2020. jún. 8. 08:56
5/10 anonim válasza:
1 vagyok
Nekem ő kérdezte meg hogy tudjuk-e már. És mivel nem így meg is mondta
6/10 A kérdező kommentje:
Szuper! Köszönöm még egyszer!
2020. jún. 8. 08:59
7/10 anonim válasza:
Nekem (pár éve, Bp.) szerintem elég alaposan megnézték, tehát diktálta az asszisztensnek, hogy ez is normális, meg az is normális, meg nekem is mutatta hogy ott vannak az ujjai, a szíve... de max. 8-10 perc volt öltözéssel, lelettel együtt. Megkérdezte, akarom-e tudni a nemét, meg kérünk-e fotót, mert az 500 forint a másik szobában :) De persze ettől még futószalag volt, hisz még "százan" ültek kint. Magánba is jártam, ott sem volt több idő ez a része, csak előtte jóval többet beszélgetett velem, hogy hogy vagyok, de itt ugye csak UH volt. Gondolom, ha valakinél van valami gyanúra okot adó vagy rosszul fekszik, nehezen látszik, azt tovább nézegetik.
8/10 anonim válasza:
Magánrendelésen voltam. És kb. fél óra volt. Alaposan megnézett mindent.
Az első gyereknél SZTK-ban voltam. Ott kb. tíz perc volt és fél nap várakozás.
9/10 anonim válasza:
Nekem 5-10 perc volt a 18. heti UH, de visszarendeltek, mert mélyen tapadt a lepény. Akkor bent volt pár orvostanhallgató (beleegyeztem, előre megkérdezték), és kb. fél óráig vizsgáltak, mindent megnéztek, igaz közbe többnyire latinul beszéltek, de annyit én is értettem, hogy minden rendben, meg mondta is a doktornő a végén. A lepény is feljebb "ment" szerencsére. A nemét is megmondta a 18 hetesen. Kérdezte, hogy tudom-e a nemét? Mondtam, hogy még nem, ekkor kerdezte, hogy akarom-e tudni,vagy meglepetés legyen. Persze én akartam tudni. :)
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2020. jún. 8. 16:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!