5 hét 5 naposan egész nap éhes vagyok. 3 óránként felenném a hűtőt...
Munkában derékfájdalom. Hajnalban mindig megébredek és nem tudok visszaaludni, cserébe délelőtt fáradt vagyok. A melleim nagyon fájnak.
Eddig nagyjából ennyi. Minden reggel várom a rosszullétet, de eddig még nem jött :D
4 hét 2 napos vagyok. (Múlt pénteken lett először pozi a teszt, azóta kb. tünetek is vannak.) A reggeli mindig nehezen csúszik, de van, hogy napközben is mini adagokat eszek, mert nem kívánom az ételt. Máskor meg olyan éhes vagyok, hogy bármit meg tudnék enni. Melleim olykor fájnak, de nem vészes.
Sajnos én is megébrdek úgy hajnali 4-5 között, és nem tudok visszaaludni, de az az ólmos fáradtság még nem jelentkezett rajtam napközben.
Ma reggel kicsit émelyegtem, de hamar elmúlt.
Te kérdező hány hetes vagy? Hogy érzed magad? :)
Köszi az eddigi válszokat! :)
Én igazából aggodom, amiért nincsenek tipikus terhes tuneteim 😂😂😂 a kajakat sósnak érzem, pedig párom szerint nem az, és en eddig sósan ettem, most minden ehetetlenul “sós”.
Allandoan korog a gyomrom, de nem kivanok semmit, csak azert eszek mert muszáj...
a melleim hol fajnak hol nem, kicsit nagyobbak :)
A kakálással vannak kisebb gondjaim, kicsit “szorulasom” van 😂
Eddig nagyjabol ennyi :)
6+4 hetes vagyok jelenleg (+/- 1-2 nap).
Amikor pozitív lett a teszt, rögtön kijött a fáradtság rajtam. Minden délután aludtam munka után. Ez mára egész jól elmúlt, inkább a “semmihez sincs kedvem” érzés maradt. A melleim eleinte feszültek és fájtak, mára ebből csak a fájdalom maradt, az is akkor, ha hozzáérek alulról.
Étkezésem annyit változott, hogy nem eszem csokit. Azóta nem kívánom, pedig előtte minden áldott nap muszáj volt csokit ennem. 🤷♀️😁
Az alvásom pedig nekem sem a legjobb, hajnalban minden felébredek és csak forgolódok. Eddig azt hittem, hogy velem van a baj.. biztos “izgulok” tudatalatt. Vagy valami ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!