Én holnap leszek 6hetes. Ti mikor mentek vagy mentetek először orvoshoz? Tüneteitek vannak már? Esetleg kívántok már valamit vagy undorodtok valamitől?
2011. dec. 26. 19:19
1/8 anonim válasza:
Szia, én csak kb tudom hány hetes vagyok, mert 2010 nyarán menstruáltam utoljára. (nem jött még meg a szülés után). De kb 6 hetes lehetek. Próbálom kibírni január közepéig, akkor fogok menni ultrahangra. Kimondott tünetem nincs, időnként alhasi húzást-nyomást érzek, meg lassan jön a hányinger is, még viszonylag enyhe, az előző terhességnél is kb a 6. héten kezdődött.
2011. dec. 26. 20:09
2/8 anonim válasza:
Én 5. hetes 4 napos vagyok. Az alhasam fájdogál,hányinger még nincs,január első hetében megyek majd dokihoz.
2011. dec. 26. 20:50
3/8 anonim válasza:
Én is 5+6hetes vagyok. Semmi tünetem még. Talán a mellem kezd érzékennyé válni.
2011. dec. 26. 20:56
4/8 Harangozó Sára válasza:
Szia én már nem vagyok terhes, de 3 gyerekem van a legkisebb közel 3 hónapos kislány. Én mindhárom terhességemnél a 8. hét körül mentem orvoshoz, hogy biztos legyen szívhang is. Ezzel nem azt mondom, hogy ne menj hamarabb orvoshoz, de nem kell elsietni a dolgot,főleg ha nincs semmilyen problémád, gondolok itt a barnázásra, vérzésre, erős görcsökre.
Az első kettőnél a 7. héttől hánytam egész nap a 12. hétig napra pontosan, ők fiúk. A harmadiknál pedig a 8. héttől csak émelyegtem szintén a 12. hétig, ő pedig kislány.De nem mindenkinél vannak ilyen tünetek.
Nagyon boldog babavárást kívánok!
2011. dec. 27. 05:40
5/8 anonim válasza:
Én 6+2 hetes vagyok. 1 hete voltam dokinál, mert nyugodt akartam lenni afelől, hogy jó helyen van-e. Megnézte, és 13 mm-s petezsákot látott, ami egyébként 6 hetesnek felelt meg akkor, de 5 hetesnek mondott, mert még olyan őskövület a gépe, hogy nem látott szívhangot, meg bébit sem. Pedig ekkora petezsákban már látnia kéne. Na, mindegy. Csak az előző terhességemnél is ez volt, hogy össze vissza időpontokat adott, majd 3 hét eltéréssel. 8 hetesen megyek vissza, akkor már látszik a szívhang is.
2011. dec. 27. 08:25
6/8 anonim válasza:
Szia én 7+2 hetes vagyok. És először 6+1-n voltam UH-n és látott már a doki szívműködést (egészen pontosan szívcső pulzálást).
Nekem a dokim mondat, hogy ekkor menjek, megnézni, hogy jó helyen van e stb.
2011. dec. 27. 11:58
7/8 anonim válasza:
Szia, én kb. 5 hetes vagyok. 6 hetesen akartam orvoshoz menni, hogy lásson a doki már valamit, de holnap megyek, mert barnázom picit. Azt mondta ír valamit. Remélem nem kell feküdnöm. Egyelőre a mellem fáj és olyan a hasam alja, mintha egy kemény teniszlabda lenne benne. Mást nem érzek.
2011. dec. 27. 13:32
8/8 anonim válasza:
Szia.6-7hetes terhes lehetek.Ahol elek csak a 12.het korul van az elso ultrahang.A haziorvosnal voltam aki megerositette a terhesseget.
A mellem faj ezert abba is hagytam a 14honapos kislanyom szoptatasat.Hanyinger nincs(elozonel sem volt),viszont orankent jarok pisilni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!