Melyik Dm-es terhesvitamint szeditek? nagyon sok jot olvasok arról hogy jók a Dm-es terhesvitaminok, de melyik az?
A DM-es azért olcsó, mert rosszul szívódó, vacak vitaminok vannak benne. Ezt is többször megvitatták már ezen az oldalon is... Havi 3-5000 egy normális terhes vitaminra ne legyen már sok...
Lehet jönni az "ezt szedem és tökéletes a vérképem" hülyeségekkel, vitamin nélkül is lehet tökéletes, mivel az étkezés baromi fontos, és itt most plusz vitamimok, nyomelemek bevitele a lényeg, és, hogy a magzathoz is eljusson, aminek el kell...
2-es, millionan szedi ezt a vitamint es semmi gond nincs vele... Nem kell leszolni, aki ezt szedi.
Tényleg olcsó, es van benne minden ami kell. Es tökéletes volt a verkepem, problémamentes a terhessegem, es egészséges ges a babám(vajon mi mással lehetne alatamasztani, hogy van minden a szervezetben, ami kell?)
En ajánlom, szerintem nem érdemes többszöroseert megvenni egy másik vitamint, amiben ugyanezek vannak.
Én összetevő alapján döntöttem, fontos számomra, hogy jól hasznosuló, jól felszívódó vitaminokat, ásványi anyagokat tartalmazzon a készítmény.
Összehasonlítottam a különböző terhesvitaminokat, nekem ezek után nem szimpatikus a DM vitamin, sem a Jutavit és társai, és egyik sem, amiben folát helyett sima folsav van.
De ez az én egyéni véleményem. Ettől másnak természetesen lehet ez a készítmény megfelelő.
Én a GAL babavárót ill. multivitamint választottam.
2. Pont h jobb volt a vérképem vele mint az elevittel rs femibionnal
Orvosom aki Czeizeles doki is javasolta
Csak, hogy végre valaki a kérdésre is válaszoljon: a dm-es terhesvitamin neve Mivolis. Itt a link hozzá: [link]
Én 1 hónapig szedtem, majd a nőgyógyászom tanácsára gravida optimára váltottam. Ahogy már fentebb is írták, fontos, hogy folát és ne sima folsav legyen benne, mert ez könnyebben és jobban hasznosul.
9
Bennem a Gravida nem maradt meg
Bevettem 10 percre rá kihántam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!