Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Irorszagban milyen benefiteket...

Irorszagban milyen benefiteket kaphatunk babavaras kozben, es babaszules utan?

Figyelt kérdés
Ugy hozta az elet h januarban koltuzunk Iro.-ba, es meg csak 10 hetes pocakos vagyok. Baratom Ir allampolgar, es van kint allasa,en viszont meg nem dolgoztam ott sosem (kiveve 5 evet Angliaban)ergo nem tudom milyen benefit illet meg es mit kell tennem azert h kapjunk is valamit. Hol tudok utana nezni a health system/social benefit-eknek?Mik a tapasztalatok Iro-ban szules-gyermek vallalas kapcsan?
2008. nov. 24. 13:35
 1/2 anonim ***** válasza:
Hasonló kérdést tettem fel 1 hónapja, és nem akarlak elkeseríteni de még mindig 0 válasz. Mi annyit tudtunk meg hogy el kell menni a körzeti orvoshoz és megmutatni neki az itteni leleteidet, esetleg kérdezd meg tőle hogy a segélyekről hol tudsz érdeklődni.Nekünk azt is mondták ha ott szülök akkor a gyermekem 100% hogy ír állampolgár lesz, v kettős állampolgár és ugyanolyan jogok illetik mint a többi ír állampolgárt, ezzel megvédi a szüleit (esetetekben csak téged, mivel a párod már állampolgár) és ha te is szeretnél ír állampolgárságot akkor a gyermekedre tudsz hivatkozni, ha igényled. Esetleg vegyél fel msn-n, vagy írj e-mailt: mischa_sfd@hotmail.com, szeretnék én is többet megtudni erről, hátha ketten többre megyünk, ugyanis én is költözök ki dec-jan környékén.
2008. nov. 24. 14:26
 2/2 anonim válasza:
Semmit, sajnos.
2023. szept. 14. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!