Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van aki Eszak-Irorszagban el,...

Van aki Eszak-Irorszagban el, terhes, es ott jar orvoshoz? Hogy vannak a vizsgálatok?

Figyelt kérdés
En szombaton leszek 12 hetes, de meg nem volt semmi vizsgalat, meg idopontot sem kaptam. Nem kellene mar ilyenkorra tulleni egy par vizsgalaton? Azt tudom, hogy itt 12 het korul van az elso, de nem kellene legalabb idopontot kapnom?
2009. jan. 27. 14:48
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia!En ugyan nem Eszak-irorszagba elek hanem Kanadaba.De szinte ugyanaz a helyzet meg a rendszer mindket orszagba.En most vagyok 16 hetes es jovoheten megyek az elso ultrahangra,2 hete voltam az elso vervetelen meg suly,magassag es vernyomas mellett.En is nagyon odavoltam mert en 6 hetesen elmentem egy orvoshoz aki haza zavart azzal a szoveggel h itt a kismamakkal csak a 12.het utan kezdenek el foglalkozni.Szoval ez nagyon rossz igy,nagyon bizonytalan de ne aggodj mert az art a babanak.Kitartas.Nekem is nagyon nehez volt.Azert most mar lassan adhatnanak ido pontot.

Gondolok rad hisz egy cipoben jarunk.Amugy ott fogsz szulni is?Mert ezekbe az orszagokba mar neha aznap vagy masnap kiteszik a kismamakat a korhazbol.Tudtal rola?

2009. jan. 30. 03:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!