Magyar kismamak, anyukak Irorszagban! Milyen tapasztalataitok vannak? Minden erdekel.
Szia én Corki vagyok.
39hetet töltöm a háten,hála az égnek probléma mentes terheségem van.
A GP dokim szuper,mindent töviröl hegyire elmagyaráz.
A korházba elég ritkán járunk,de ha minden rendben van akkor minek is menjünk.Én a fö vizsgálatokat otthon csináltattam meg.Most várjuk a szülést és remélem ott is minden rendben lesz.Nekem egyenlöre nincs rossz tapasztalatom.
Te hány hetes vagy?
Neked rossz a tapasztalatod az itenni ellátással?
Szia,
koszonom a valaszod.
A corki szuleszet velemenyem szerint egy gyerekgyar, a sok csaszarmetszes is ennek a tulhajszolt anyat-gyermeket a szuletes soran figyelembe nem vevo rendszer eredmenye lehet. 26 hetesen meg egyaltalan nincsenek felelmeim a szulessel kapcsolatban, bar ez valszeg valtozik majd idovel. Remelem a mi szuletesunk zavartalan lesz ugy lelkileg, mint fizikailag. A "fobb" vizsgalatok alatt gondolom az AFP-t, meg a terheleses cukrot erted az UH-on kivul... En az itt szokasos 2 Uh-on, es a GP havi rendszeres latogatasan kivul mast nem kertem/kaptam. Egeszsegesek vagyunk...
Nektek minden jot a szuleteshez - ertesits, hogy ment, teheted ugyanitt is. Koszonom
Ja, AFP-t csak keresre, penzert csinalnak, cukorterheleses vizsgalatot pedig csak indokolt esetben, ha a vizeletedben kimutathato. Tobb vervetel egyeb esetben nincs, csak az egy cseppet vampirkodjak ki az ujjhegyedbol a vas miatt. :)
Egyebkent nem nagyon zaklatjak sem az anyat, sem a gyermeket felesleges vizsgalatokkal, ami szerintem/unk jo, az en gyermekem ugy porgott a 2-4 perces ultrahang alatt, mint a motolla...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!