Ha választanotok lehetne, a császár és a természetes szülés között mit döntenétek?
Őszintén sajnálom, ami babáddal történt!
Én nagyon ellene voltam a császárnak..de az élet úgy hozta, hogy a kislányom császárral született meg...8 órát vajúdtam, már a kitolás következett volna, mikor közölték a baba nem tud megszületni, sajnos császározni kell! Nekem nem fájt a császár, az első nap volt kellemetlen, de nem volt vészes!
Ha választanom kellene, akkor természetes szülés, hiszen ez az élet rendje....de sajnos bármi közbejöhet, ami miatt nem születhet meg így a baba!
Tényleg ne az döntsön, amit itt írunk!
Én is 32 hetes vagyok.
Nekem első baba lesz.Sokáig úgy gondoltam h a császárral jobb lenne,mert itt nálunk altatásban végzik.De pár napja teljesen megváltozott benne minden.Igaz h félek tőle,az ismeretlentől de mégis inkább jobbnak látom ha hüvelyi úton szülnék.És nem csak a felgyógyulás szempontjából,hanem mert át szeretném élni a gyermekem ily módon születését,hallani amikor először felsír stb.Én ezt választom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!