Ki hízott csak hasra a terhessége során és szülés után mi látszott a hízásból?
26 hetes terhes vagyok és jelenleg +10 kg plusznál tartok, ami sehol nem látszik, csak a hasam nő. Minden ruha amit szülés előtt hordtam, azok rám jönnek. A cukorterheléses vizsgálat eredménye a jövőhéten lesz meg. Mindent eszek (sokat). Rengeteg vizet iszok.
70 kg-mal indult a terhesség, 163 cm vagyok. Kinek volt így a terhessége? :D
Az orvos nem fogja mondaniy mert bele vannak faradva a felesleges szajtepesbe...hisz a legzobb anyuka hiaba tudja hogy tulsulya van, nem tud mit tenni,mert terhesseg alatt fogyokurazni nem szabad... O mar nem tud mit veled tenni... Neked kellett volna figyelni. Aki tulsullyal kezd terhesseget kb max 8 kg az ajanlott hizas. Akinormal testsulyu vagy vekony, annak 15 kg... Olvass utana.
En is eszek mindent amit megkivanok. De ha egy nap kivanom a csokit, pizzat, lasagnet, gumicukrot, nem eszek mindent. Szepen beosztom, minden nap valamit engedek. Ennyi. Es 8. Honapra most vagyok 6 kg nal...
Azert esz nelkul sem lehet. A babanak total nem jo ha finomitott cukorrak, feher liszttel tomod mgaad.
En pl ha nnagyon torkos vagyok, eloszor is eszek gyumolcsot. Ha meg mindig kivanom az edesseget, masnap lemegyek a boltba es veszek. De mindig adok eselyt az egeszsegesebb alternativanak. Ugyanigy vagyok kenyerrel, eloszor barna vagy magvas kenyeret eszem, ha meg mindig majd megveszek a fejer kenyerert, masnap eszek azt.
Szerintem nem ciki, ha az ember tudatosabban all hozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!