Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki hízott csak hasra a terhess...

Ki hízott csak hasra a terhessége során és szülés után mi látszott a hízásból?

Figyelt kérdés

26 hetes terhes vagyok és jelenleg +10 kg plusznál tartok, ami sehol nem látszik, csak a hasam nő. Minden ruha amit szülés előtt hordtam, azok rám jönnek. A cukorterheléses vizsgálat eredménye a jövőhéten lesz meg. Mindent eszek (sokat). Rengeteg vizet iszok.

70 kg-mal indult a terhesség, 163 cm vagyok. Kinek volt így a terhessége? :D

2020. máj. 29. 22:09
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
100%
Én 7 hónapig, 7kg-ot híztam. Tök jó volt minden és utána elszabadult a pokol! Az utolsó 2 hónapban még feljött pluszba 15kg :))) !! 2 évbe telt mire kínkeservesen leadtam. Mostmár vicces, meg röhögök rajta , ha visszanézem a fotókat, de akkor nem volt az :)
2020. máj. 30. 09:57
 32/41 anonim ***** válasza:
71%
Utolsó. De hát ő írta, hogy neki ez így jó! Fizikailag képtelenség, hogy ennyi idősen ennyi plusszal csak hasra hízott volna eddig, de mivel ő ezt bebeszélte magának, nem fogja elfogadni tőlünk, hogy nem igaz. Hiába a segítő szándék. Egyébként rám is feljött ugyanaz a ruha 65 kilósan is meg 70 kilósan is. Nem úgy állt, de feljött.. Én is észrevettem, hogy a kérdező alapból enyhe túlsúllyal kezdett. Nyilván nem tűnik annyira fel neki pár kiló plussz túlsúlyosan, mint amikor egy vékony nő szedi fel ugyanezt pluszban a természetes hízás mellett (terhesség alatt). Tudom, én is túlsúlyos vagyok és várandós. Mondjuk én pont vigyázok, hogy ne szedjek fel extrát a baba meg a járulékos súly mellé, ha már alapból túlsúllyal indultam sajnos. Nem szeretnékddiabéteszes lenni, és a gyerekemnek sem akarok ártani. De hát ha így megfelel a kérdezőnek.. Aki nem fogadja meg mások jótanácsát, a saját kárán tanulja majd meg.
2020. máj. 30. 10:11
 33/41 anonim ***** válasza:
*29-es válaszolóbak ment, nem az utolsónak...
2020. máj. 30. 10:12
 34/41 anonim ***** válasza:
39-as:Na nálad el lehet, hinni hogy csak a hasadra híztál. A kérdezőnél ez nem igaz, sajnos magát csapja be.
2020. máj. 30. 10:15
 35/41 anonim ***** válasza:
100%
Na meg, ha csak hasra is híztál, az ott fog maradni szülés után is, mert ez még kb mind zsír. Ilyenkor a baba+hozzá tartozó dolgok alig tesznek ki súlyt.
2020. máj. 30. 10:15
 36/41 anonim ***** válasza:
*30-as.... Nem tudom, mi van ma.. 😃
2020. máj. 30. 10:16
 37/41 anonim ***** válasza:
86%
Olyan jó annak, akire rámennek a gatyái. Rám már csak az jön fel, ami gumis derekú, a farmerjaimat már nem tudom hordani... 172 cm 59 kilóval kezdtem, most 22 hetesen vagyok 63, és mégse tudom felvenni a farmereket a hasam miatt, ami elkezdett nőni. Pech :D
2020. máj. 30. 12:17
 38/41 anonim ***** válasza:
100%

Az orvos nem fogja mondaniy mert bele vannak faradva a felesleges szajtepesbe...hisz a legzobb anyuka hiaba tudja hogy tulsulya van, nem tud mit tenni,mert terhesseg alatt fogyokurazni nem szabad... O mar nem tud mit veled tenni... Neked kellett volna figyelni. Aki tulsullyal kezd terhesseget kb max 8 kg az ajanlott hizas. Akinormal testsulyu vagy vekony, annak 15 kg... Olvass utana.

En is eszek mindent amit megkivanok. De ha egy nap kivanom a csokit, pizzat, lasagnet, gumicukrot, nem eszek mindent. Szepen beosztom, minden nap valamit engedek. Ennyi. Es 8. Honapra most vagyok 6 kg nal...

Azert esz nelkul sem lehet. A babanak total nem jo ha finomitott cukorrak, feher liszttel tomod mgaad.

En pl ha nnagyon torkos vagyok, eloszor is eszek gyumolcsot. Ha meg mindig kivanom az edesseget, masnap lemegyek a boltba es veszek. De mindig adok eselyt az egeszsegesebb alternativanak. Ugyanigy vagyok kenyerrel, eloszor barna vagy magvas kenyeret eszem, ha meg mindig majd megveszek a fejer kenyerert, masnap eszek azt.

Szerintem nem ciki, ha az ember tudatosabban all hozza.

2020. máj. 30. 13:33
 39/41 anonim ***** válasza:
Bocsi az elirasokert.
2020. máj. 30. 13:34
 40/41 anonim ***** válasza:
#38 ugyan így voltam. Ettem mindent, amit kivántam, csak egészséges verzióban. Sütit én csináltam, teljes kiőrlésű lisztből édesítőszerrel, és még így is tartottam a mértéket. Csak tk kenyeret, tk tésztát, durum tésztát ettünk, semmi cukrosat. Szülés után lazítottunk. Most már csak a saját egészségünk “bánja”, a fiúnké nem.
2020. máj. 30. 13:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!