Ki mikor ment szülés előtt táppénzre?
Figyelt kérdés
Ameddig bírtátok vagy ki meddig?
Kíváncsi vagyok mert a sima táppénz nek fizet valami sokat...
2020. máj. 20. 07:10
1/21 anonim válasza:
1. Baba
Nem mentem. Csedre mentem.
2. Baba 12. Heti genetikai után, előtte szabin voltam
/ vérzés miatt/
2/21 anonim válasza:
6. héten. Veszélyes munkakör miatt. A táppénz kevesebb volt, de nem vészesen.
3/21 anonim válasza:
8-12 héten voltam táppénzen visszatérő tuszosmandula gyulladás miatt, aztán a 38. héttől, akkor becsípődött egy ideg csípő tájékon és nem tudtam mozogni .
4/21 anonim válasza:
1. babával 29. héttől tp, majd szülés elött 28 nappal csed (akkor még tgyás)
2. babával végig dolgoztam, 28 nappal előtte mentem csedre
5/21 anonim válasza:
2!
Nem vészesen ? A táppénz 60%....
6/21 anonim válasza:
5-ös,nem mindenhol ilyen kevés.
7/21 anonim válasza:
Nekem a sokadik lombik sikerült végre. Már a petesejtleszívástól nem dolgoztam. Fizikai jellegű, állómunka, sok emberrel kontakt. Kb senki nem javasolta h dolgozzak, még a főnököm sem. Kevés a táppenz, az tény, de valamit valamiért. Így azért nyugodtabb voltam. 1-2 héten belül érkezik a baby. :)
Ha irodai, ülőmunkám lett volna, vállaltam volna tovább, ha jól vagyok.
8/21 anonim válasza:
1. gyereknél 30. hét körül, most a 2. babánál 17 hetes korom óta veszélyeztetett terhesként táppénzen vagyok (mélyen tapadó lepény, vérezgetés), de a digitális oktatás miatt úgyis itthon kellett volna lennem a fiammal. Szerencsére nem számít, hogy a táppénz kevesebb.
9/21 anonim válasza:
Szülés előtt 1 nappal.De nekem irodai munkám volt na meg császármetszés farfekvés miatt, szóval lehet előre tudni az időpontot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!