Ki mikor ment szülés előtt táppénzre?
Figyelt kérdés
Ameddig bírtátok vagy ki meddig?
Kíváncsi vagyok mert a sima táppénz nek fizet valami sokat...
2020. máj. 20. 07:10
11/21 anonim válasza:
6!
De, Magyarorszagon mindenütt 60% a tappenz
12/21 anonim válasza:
Utolsó, nem így van. Rendvédelmi szerveknél pl évi első 30 nap 100%, utána pedig 90.
15/21 anonim válasza:
Életemben nem hallottam még ilyet.....
16/21 anonim válasza:
Az nem táppénz 12-es, hanem távolléti díj. Ne keverd a kettőt és állíts hülyeséget. Az mindenhol van, ahol veszélyes munkakörben foglakoztatnak, és nem tudnak könnyített pozíciót adni terhesség esetén.
17/21 anonim válasza:
Szerintem mindegy, hogy hívjuk. Hszt.-ben nincs is táppénz, csak egészségügyi szabadság. És igen, távolléti díj jár rá. De attól még, ha kiír a doki, nekem az 100, 30 nap után pedig 90%.
18/21 anonim válasza:
1. Vagyok
A cseddel szinte azonos összeget kaptam..
a gyed meg jóval
Kevesebb, szóval ezen nem rugóztam
19/21 anonim válasza:
5. héttől tp-en vagyok veszélyes munkakör miatt.
Hát azért megérzem, hogy kevesebb a tp. -55000el kapok kevesebbet kb., de fontosabb a kicsi egészsége 🙂
20/21 anonim válasza:
11 hetesen kórházba kerültem, utána már nem is dolgozhattam, veszélyezetett terhesség volt tele komplikációkkal :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!