Ki hízott csak hasra a terhessége során és szülés után mi látszott a hízásból?
Figyelt kérdés
26 hetes terhes vagyok és jelenleg +10 kg plusznál tartok, ami sehol nem látszik, csak a hasam nő. Minden ruha amit szülés előtt hordtam, azok rám jönnek. A cukorterheléses vizsgálat eredménye a jövőhéten lesz meg. Mindent eszek (sokat). Rengeteg vizet iszok.
70 kg-mal indult a terhesség, 163 cm vagyok. Kinek volt így a terhessége? :D
2020. máj. 29. 22:09
11/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Kíváncsi leszek én is a szülés utáni állapotomra, bár annyira nem idegeskedek miatta, csak kíváncsi vagyok rá, mivel én rosszra számítok, mármint hogy rajtam megmaradnak a plusz kilók. :D
2020. máj. 29. 23:02
12/41 anonim válasza:
Utolso 6hetben szamits egy nagyobb hizasra, ami heti plusz 1 kgt jelent. Ha belegondolsz...sok. csak figyelj kicsit oda hidd el 5het mulva a levegotol is ugy erzed majd hogy hizol, ha mar most 10 kgd van. Nem rosszbol mondom. De siman meg lehet rajtad is 25 kg. Csak ugy mondom.
13/41 anonim válasza:
Szerintem is sok a 10 kg ennyi hetesen... Még a java most jön, én nem örülnék neki, már csak a gerincproblémám miatt sem... Csak reménykedek, hogy nem fogok hízni 20 kg t
:/
14/41 anonim válasza:
En most 33hetesen plusz 6 kgnal jarok. 170 cm es 78 kgvel indultam. Kb ket hete erzem a terhesseg "terhet", kezd fajni a derkam. Es meg csak most jon a java. En meg siman el tudom kepzelni h a vegere lesz egy plusz 15 kg rajtam, mivel szinte fel naponta latom a merlegen h hizok hizok, bar nem eszek tobbet :D en nemtudom milesz a vegere... :D
15/41 anonim válasza:
Kb 9 kiló feletti hízás, már extra hízás, amit te magad szedsz fel plusszban a terhesség alatt. Ha 20 kilót hízol összesen a végére, abból kb 11 kiló lesz a plusz súly, amit magadra szedtél a terhességed alatt.
16/41 anonim válasza:
Sogornom 27 kgt hizott szinte csak hasra. Vekonyabbak voltak a labai es felkarjai terhesseg alatt mint az enyem. Szules utan lement neki 7-8 kg, es azota sem fogyott vissza. Ugy nez ki mintha 7 honapos terhes lenne pedig 1.5 eves gyereke van. Pedig sportol is... De sajnos hasat a legnehezebb lefogyni :(
17/41 A kérdező kommentje:
Igazából a kérdésemre választ nem kaptam, de azért köszönöm mindenkinek, aki válaszolt! Minden ember más. Nem örülök a 10 kg-nak, de nem fogok kétségbe esni meg koplalni, aki akar talál megoldást arra, hogy szülés után minimum úgy nézzen ki, mint előtte. Tisztába vagyok azzal, hogy a duplája fog még rám jönni, de nem ez volt a kérdésem. 😌😂
2020. máj. 29. 23:44
18/41 anonim válasza:
Mert megvalaszoltad, minden ember mas... Hogy varsz valaszt errre a szubjektiv dologra? :D ez a kerdes teljesen ertelmetlen.
19/41 anonim válasza:
174 cm, 58 kg voltam terhesség előtt. 72kgmal mentem szülni. Csak hasra híztam. Szülés után egy héttel már csak a linea negra látszott, lapos volt a hasam. A köldököm volt még kicsit "nyúlottabb". De lapos volt, semmi csík. A sötét csík kb 5 hónapra tűnt el teljesen bár már nagyon halvány volt. 3 hónapig 62 kg voltam. Most fel éve szültem, már jó ideje 57 vagyok. Ugyanúgy vékony a derekam stb úgyhogy ha jó a genetika, neked se látszik utána semmi :)
20/41 anonim válasza:
Csak a hasamon látszott hogy terhes vagyok, 7 kilót híztam összesen, azonnal lement szülés után a hasam. De ez genetika, szerencse kérdése, semmi érdemem nem volt benne hogy ez így alakult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!