Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan készültetek fel a baba...

Hogyan készültetek fel a baba érkezésére?

Figyelt kérdés

Jelenleg az első gyermekünket várjuk és arra lennék kíváncsi, hogy ki hogyan készült fel a terhesség alatt. Arra gondolok, hogy például olvastatok valamilyen könyvet..stb

Sajnos a családomból senkivel nem állok olyan kapcsolatban, hogy segítséget/tanácsot kérjek, illetve a baráti társaságomból, ismeretségi körömből szinte én vagyok az első akinek gyermeke lesz.

2020. máj. 29. 10:40
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Én egy könyvet vettem, amit itt írtak páran, Az a 9 hónap címűt.

Illetve azért családban is van kisgyerekes, meg ismerősök között is néhány.

2020. máj. 29. 10:58
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Neten olvasgattunk a párommal, igyekeztünk mindennek utána járni, egy hónapos a babánk, ha vmit nem tudunk, nem értünk google, de azért én felkeresem a védőnőt is. Sajnos senki sem tud segíteni, általában csak okoskodnak, az nem segítség. Még valami. Párom a munkahelyén és az ismerettségi körében kérdezősködik, pl meddig tart a hasfájás, meg ilyenek. Jó tippeket, tanácsokat próbálnak adni. Párod nem tud informálódni pl a munkahelyén?
2020. máj. 29. 11:51
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
A szoptatás női művészete című könyv; Hordozóház csatorna videói; illetve vannak nekik fizetős online tartalmaik, én őszintén csak ajánlani tudom.
2020. máj. 29. 12:12
 4/7 anonim ***** válasza:
30%
Sehogy
2020. máj. 29. 14:16
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Megpróbálom beszerezni ezeket a könyveket, illetve keresgélek még én is.

Szerencsére aranyos védőnőt fogtunk ki, és mondta, hogy bármikor bármilyen kérdéssel fordulhatok hozzá. Csak éppen ez a gondom, hogy konkrét kérdést nem tudok feltenni, mert úgy mindenről szeretnék bővebb információhoz jutni.

A párom munkatársai még olyan értelmi szinten sincsenek, hogy egyáltalán szóba kerüljön náluk a gyerekvállalás, úgyhogy ez az opció kizárva.

Eddig Netes fórumokon keresgéltem, illetve beléptem egy babás csoportba... Hát egyet kell értenem azzal, hogy mindenki csak okoskodik, és leszólja a másikat.

2020. máj. 29. 14:24
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan, ilyen fórumokon mindenki okoskodik, és porig aláz ha nem úgy csinalod a dolgokat, ahogy ő jónak tartja.

Én nem készültem fel sehogy, a kórházban megtanitottak pelenkázni, az öltöztetésre, fürdetésre rájöttem magamtól. Valamint nekem is bármilyen kérdésem volt, a védőnőhöz fordultam.

2020. máj. 30. 00:51
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Első babát várjuk mi is , nemsokára megérkezik már csak pár hét , de én egy db könyvet sem vettem , szerintem felesleges. Nincs két egyforma nő , egyforma baba , egyforma szűlő. Én jobban szeretem a "reális" dolgokat , inkább kérdezek ismerősöket akik már szültek vagy védőnőt vagy gugli ( persze ott is van sok hülyeség , de valós emeberek től sok mindent lehet olvasni ) Családtagot elvből nem kérdezek és nem is vagyok hajlandó beszélni velük erről ,mert csak okoskodnak és megmondanak.
2020. máj. 30. 23:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!