Hogyan készültetek fel a baba érkezésére?
Jelenleg az első gyermekünket várjuk és arra lennék kíváncsi, hogy ki hogyan készült fel a terhesség alatt. Arra gondolok, hogy például olvastatok valamilyen könyvet..stb
Sajnos a családomból senkivel nem állok olyan kapcsolatban, hogy segítséget/tanácsot kérjek, illetve a baráti társaságomból, ismeretségi körömből szinte én vagyok az első akinek gyermeke lesz.
Én egy könyvet vettem, amit itt írtak páran, Az a 9 hónap címűt.
Illetve azért családban is van kisgyerekes, meg ismerősök között is néhány.
Köszönöm a válaszokat. Megpróbálom beszerezni ezeket a könyveket, illetve keresgélek még én is.
Szerencsére aranyos védőnőt fogtunk ki, és mondta, hogy bármikor bármilyen kérdéssel fordulhatok hozzá. Csak éppen ez a gondom, hogy konkrét kérdést nem tudok feltenni, mert úgy mindenről szeretnék bővebb információhoz jutni.
A párom munkatársai még olyan értelmi szinten sincsenek, hogy egyáltalán szóba kerüljön náluk a gyerekvállalás, úgyhogy ez az opció kizárva.
Eddig Netes fórumokon keresgéltem, illetve beléptem egy babás csoportba... Hát egyet kell értenem azzal, hogy mindenki csak okoskodik, és leszólja a másikat.
Pontosan, ilyen fórumokon mindenki okoskodik, és porig aláz ha nem úgy csinalod a dolgokat, ahogy ő jónak tartja.
Én nem készültem fel sehogy, a kórházban megtanitottak pelenkázni, az öltöztetésre, fürdetésre rájöttem magamtól. Valamint nekem is bármilyen kérdésem volt, a védőnőhöz fordultam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!