Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki terhesvitamintól volt...

Aki terhesvitamintól volt rosszul,hogy jött rá,hogy az a ludas és nem a hormonok? Csak úgy leállt vele és jobban lett?

Figyelt kérdés

2020. máj. 27. 18:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
95%

Szia, nalam femibion 1es allergias reakciot valtott ki, 2 hetig szedtem, egesz testem viszketett. 2 nappal az abbahagyasa utan elmult a viszketes.

Orvos ajanlotta hogy hagyjam abba, lehet attol van, es igaza volt.

2020. máj. 27. 22:14
 12/18 anonim ***** válasza:
82%

Én nem voltam terhes mikor hánytam a Supradyn vitaminkészítménytől.Hetekig nem tudtam mi a bajom, aztán egyszer kihagytam és nem hánytam.Sőt onnantól nem hánytam többet.Azért mert valaki még nem tapasztalt ilyet magán nem jelenti ,hogy nem létezik a dolog.

Terhesen az Elevit kavart be, de hányni nem hánytam csak émelyegtem.Lecseréltem és onnantól kutya bajom nem volt.

2020. máj. 27. 22:21
 13/18 anonim ***** válasza:
82%
CSAK akkor hánytam 3 napon keresztül, amikor a gravidát elkezdtem szedni. Soha előtte és soha utána nem voltam rosszul egész terhesség alatt. 8. Héten voltunk másodszor dokinál úgy, hogy rendben volt a szívverés, minden. Akkor ajánlotta a Gravidát vagy a Femibiont, és találomra vettem egy doboz Gravidát. Este bevettem, másnapra reggelre kegyetlen rosszul lettem. Gondoltam biztos az estével volt baj, a következőt bevettem délelőtt, hogy akkor átállok reggeli szedésre. Estére nem láttam a hányingertől. Nem vettem be nyilván este, másnap reggelre jobban lettem. Bevettem reggel, estére megint jött a brutális rosszullét, reggelre ismét jobban lettem. Aznap reggel nem vettem be, mondom hátha az a gond, utánaolvastam több helyen, hogy okozhat rosszullétet. És láss csodát: estére semmi bajom nem lett! 2 nappal később vettem Femibiont, és soha, egyetlen egyszer sem voltam utána rosszul.
2020. máj. 27. 23:14
 14/18 anonim ***** válasza:
81%
Vitamint előtt nem hánytam max heti 1-2x, bevettem a vitamint reggel és délelőtt 3x hánytam. Másnap nem vettem be a gyógyszert, semmi bajom nem volt. Az az 1 szem hiányzik belőle.
2020. máj. 28. 14:10
 15/18 anonim ***** válasza:
80%
Nekem is ez volt sajnos így mikor váltottam elevitre anno akko utána sokkal jobban lettem.
2020. máj. 28. 16:32
 16/18 anonim ***** válasza:
87%

Wáó.. Komolyan valaki végig mindenkit lepontozott? 🤔

Gratulálok Neked Te marha..

2020. máj. 28. 19:46
 17/18 anonim ***** válasza:
85%
Vannak itt sajnos ilyen gyökerek, akiknek ez a legjobb időtöltésük.
2020. máj. 28. 21:07
 18/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Váltottam azóta és mintha jobb lenne, bár a mostani vitaminomban mintha kevesebb cucc lenne. Jóval kisebb is.

Aki meg lepontoz bárkit, aki tapasztalatot vagy véleményt ír, gondolkozzon már egy másodpercnyit! Amúgy az ilyennél nagy a baj szerintem.

2020. jún. 12. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!