Aki terhesvitamintól volt rosszul,hogy jött rá,hogy az a ludas és nem a hormonok? Csak úgy leállt vele és jobban lett?
Szia, nalam femibion 1es allergias reakciot valtott ki, 2 hetig szedtem, egesz testem viszketett. 2 nappal az abbahagyasa utan elmult a viszketes.
Orvos ajanlotta hogy hagyjam abba, lehet attol van, es igaza volt.
Én nem voltam terhes mikor hánytam a Supradyn vitaminkészítménytől.Hetekig nem tudtam mi a bajom, aztán egyszer kihagytam és nem hánytam.Sőt onnantól nem hánytam többet.Azért mert valaki még nem tapasztalt ilyet magán nem jelenti ,hogy nem létezik a dolog.
Terhesen az Elevit kavart be, de hányni nem hánytam csak émelyegtem.Lecseréltem és onnantól kutya bajom nem volt.
Wáó.. Komolyan valaki végig mindenkit lepontozott? 🤔
Gratulálok Neked Te marha..
Köszönöm a válaszokat! Váltottam azóta és mintha jobb lenne, bár a mostani vitaminomban mintha kevesebb cucc lenne. Jóval kisebb is.
Aki meg lepontoz bárkit, aki tapasztalatot vagy véleményt ír, gondolkozzon már egy másodpercnyit! Amúgy az ilyennél nagy a baj szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!