Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki terhesvitamintól volt...

Aki terhesvitamintól volt rosszul,hogy jött rá,hogy az a ludas és nem a hormonok? Csak úgy leállt vele és jobban lett?

Figyelt kérdés

2020. máj. 27. 18:10
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
16%

Nem hinném, hogy valaki attól lenne rosszul. Esetleg az elején ha bevonatos a gyomrodat piszkálja. De nem gondolom, hogy attól lenne bárkinek baja.

Mik a tüneteid?

2020. máj. 27. 18:40
 2/18 anonim ***** válasza:
17%
A terhesvitamin csak vitamin, nem gyógyszer. Hallottam, hogy van aki erre fogta, hogy rosszul van, abbahagyta és "jobban lett", de szerintem ez csak véletlen egybeesés. A terhesség maga egy más állapot, ilyenkor hajlamosak vagyunk mindenféle bolond tünetre, vitaminnal vagy anélkül.
2020. máj. 27. 18:46
 3/18 A kérdező kommentje:
Sok fórumon olvastam,hogy hányingerük volt a vitamintól és márkát kellett váltani. Én meg reménykedem,hogy vitamincserével csökkenthető a rókainger :)
2020. máj. 27. 18:56
 4/18 anonim ***** válasza:
64%
Nekem a vizamin bevétele után 10 perccel jött rám olyan hányinger, gyomorfelfordulas, hogy csak na. Aztán kövi nap megint. Nem szedtem, nem is voltam rosszul. Nem hiszem, hogy véletlen lenne. Utána nem is szedtem, minden tökéletes volt, 6 hónapos azóta.
2020. máj. 27. 19:11
 5/18 anonim ***** válasza:
66%

Szia

Én Ladeevitet szedtem, nekem attól volt hányingerem.

Eleinte reggeli után vettem be, utána jött a hányinger, aztán ebéd után és este is próbáltam, és akkor is hányingerem volt.

Váltottam Gravidára és attól nem volt hányingerem, szóval okozhatja a vitamin.

Milyen vitamint szedsz?

2020. máj. 27. 19:11
 6/18 anonim ***** válasza:
72%
Én pl tényleg a gravidátol hánytam , elevitre váltottam azóta nincs hányingerem , valamelyik nap elfogyott az elevit és bevettem a gravidát egyből ki is jött. Szóval szerintem van ilyen.
2020. máj. 27. 19:12
 7/18 anonim ***** válasza:
70%
2 fajta vitamint szedtem, mindkettő mellett volt hányingerem, ugyanúgy szedem most is a másodikat, azóta elmúlt. Próbálkozni lehet, de általában nem a vitaminnal van a baj, szimplán csak a terhesség ilyen.
2020. máj. 27. 19:28
 8/18 anonim ***** válasza:
75%
Nekem alapból is hányingerem volt, de amikor szedtem a vitamint, sokkal erősebb volt. Úgy jöttem rá, hogy néha elfelejtettem bevenni, és akkor j9bban voltan sokkal.
2020. máj. 27. 19:58
 9/18 anonim ***** válasza:
75%

Ugyanúgy, mint a 4-es

Rendszerint a vitamin után 10 perccel.

Váltottam utána egy émelygésem sem volt

Baba tök egészséges

2020. máj. 27. 20:43
 10/18 anonim ***** válasza:
79%

Kedves 1#

Mindkét terhességemnél a vitamintól hánytam!

Az elsőnél a gravidától. Teljesen mindegy volt a nap melyik szakaszában vettem be, az is mindegy volt éhgyomorra vagy étlezés után, ahogy bevettem 10-15 perc után sugárba hánytam. Ha kihagytam 1-2 napot nem hánytam amint elkezdtem szedni újra hánytam.

Másodiknál a czeizelt szedtem,ugyan ez a forgatókönyv.

Szülés után nagyon lepukkant az immunrendszerem. Több fajta vitamint is próbáltam, mindegyiktől gyomorgörcsöm volt. Mai napig képtelen vagyok probiotikumon kívűl komplex vitamint szedni.

Most várom a 3.babát, csak folsavat szedek. Bár émelygek, nincs hányás.

2020. máj. 27. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!