Aki terhesvitamintól volt rosszul,hogy jött rá,hogy az a ludas és nem a hormonok? Csak úgy leállt vele és jobban lett?
Nem hinném, hogy valaki attól lenne rosszul. Esetleg az elején ha bevonatos a gyomrodat piszkálja. De nem gondolom, hogy attól lenne bárkinek baja.
Mik a tüneteid?
Szia
Én Ladeevitet szedtem, nekem attól volt hányingerem.
Eleinte reggeli után vettem be, utána jött a hányinger, aztán ebéd után és este is próbáltam, és akkor is hányingerem volt.
Váltottam Gravidára és attól nem volt hányingerem, szóval okozhatja a vitamin.
Milyen vitamint szedsz?
Ugyanúgy, mint a 4-es
Rendszerint a vitamin után 10 perccel.
Váltottam utána egy émelygésem sem volt
Baba tök egészséges
Kedves 1#
Mindkét terhességemnél a vitamintól hánytam!
Az elsőnél a gravidától. Teljesen mindegy volt a nap melyik szakaszában vettem be, az is mindegy volt éhgyomorra vagy étlezés után, ahogy bevettem 10-15 perc után sugárba hánytam. Ha kihagytam 1-2 napot nem hánytam amint elkezdtem szedni újra hánytam.
Másodiknál a czeizelt szedtem,ugyan ez a forgatókönyv.
Szülés után nagyon lepukkant az immunrendszerem. Több fajta vitamint is próbáltam, mindegyiktől gyomorgörcsöm volt. Mai napig képtelen vagyok probiotikumon kívűl komplex vitamint szedni.
Most várom a 3.babát, csak folsavat szedek. Bár émelygek, nincs hányás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!