Keveset nőtt a babám?
Figyelt kérdés
Tapasztalatokra lennék kíváncsi, mert a neten nem sok hasznos infòt találtam. 7 napja voltam ultrahangon akkor a CRL:2,8 mm volt, ma a CRL:6,7mm és volt szívhang. A dokim a héten szabin van ezért legkorábban hétfőn tudom elérni telefonon és aki vizsgált másik orvos lerázott 1 perc alatt, hogy minden oké majd a 12 hetesre jöjjek legközelebb..... Szerintem 7 nap alatt keveset nőtt, ha napi 1mm-t kellene hogy nőjön.
Segítsetek, mert nagyon aggódom miatta, volt már egy vetélésem nem akarom még egyszer azt átélni:(
2020. máj. 26. 15:30
1/7 A kérdező kommentje:
Lemaradt, hogy 6 hét 4 napos vagyok.
2020. máj. 26. 15:32
2/7 anonim válasza:
A 6. hét végére a baba 4-5 mm, kb. akkora, mint egy borsószem. Teljesen rendben van.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm. A növekedési üteme is rendben van?
2020. máj. 26. 16:00
4/7 anonim válasza:
Nem kell azzal foglalkoznom, hogy x nap alatt mennyit nőtt. Ha benne van a normálisabb, minden ok. Ha kilóg belőle meg akkor is. Ha nagyon kilóg a doki el fog küldeni egyéb vizsgálatokra. Amíg a doki nem stresszel, te sem. Ok? Meg fogsz így őrülni. Lazíts.
5/7 A kérdező kommentje:
Hidd el próbálok lazítani.... egyébként is egy túlaggòdò személyiség vagyok sajnos amiért szenvedek is eleget meg szerintem a környezetemben élők is de azon vagyok, hogy leküzdjem a “démonaimat” és köszönöm a válaszod :)
2020. máj. 26. 16:53
6/7 anonim válasza:
Ismerem az érzést mert en is. De hidd el. Millió dolog vár meg rad. Lehet hogy látni fognak cisztát vagy árnyékot az uh-n 90%-ban egyik se jelent semmit. Ott lesz még a szülés. És csak miután megszületik, utána lehet ám mindenen még jobban aggódni. De muszáj, hogy legyen egy pont ahol elengeded. Mondom én.... 2!!! légzésfigyelője van a gyereknek. És igen elvégeztem a tanfolyamot is.
7/7 A kérdező kommentje:
Már van egy 5 éves kislányom és a mai napig éjszaka megnézem kétszer, hogy veszi-e a levegőt...... amikor ő megszületett olyan voltam mint egy hibbant esküszöm de később mérséklődött:D És most kezdődik megint az aggòdás, olyan nehéz ezt legyűrni:/
2020. máj. 26. 17:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!