Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Gátvédelemmel szeretnék...

Gátvédelemmel szeretnék szülni, hogy kell használni az olajat?

Figyelt kérdés
Gátvédelemmel szeretnék szülni, vettem erre direkt olajat, majd most kell elkezdenem használni, tudnátok segíteni, hogy pontosan hogy kell alkalmazni? Elnézést ha valaki szerint bugyuta kérdés. Köszönöm ha válaszolsz!
2020. máj. 25. 21:36
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem az olajon múlik, hanem a szemelyzet együttműködőkèszsègèn.
2020. máj. 25. 21:46
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos erdemben nem tudok hozzá szolni, csak annyit hogy hiaba hasznalsz olajat, ha pelfaul az altalad választott kórházban az orvos es a szülész nem egyezik bele.
2020. máj. 25. 22:42
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Masszirozni kell és az ujjaddal tágítani a bort. Kihúzni, kifeszíteni. szóval edzeni a szülésre.
2020. máj. 25. 22:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Én használtam rendszeresen az utolsó hetekben, sőt, szülésznő is nagyon próbálkozott mert gátvedelemmel szerettem volna szülni, de így is óriásit kellett vágni. Ez sok esetben genetika...
2020. máj. 26. 08:56
 5/5 anonim ***** válasza:
A szülésznőn múlik. Én farfekvés miatt a 38. hétig császárra készültem, tehát otthon nem is olajozgattam. A bébi végül befordult, természetes úton, gátvédelemmel született. Tehát a szülésznőd legyen jó.
2020. máj. 26. 12:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!