12. heti ultrahangnál, amikor az orvos elvileg a baba nemét is lát(hat)ja, meg lehet kérni, hogy pl írja le egy külön cetlire és ne mondja el, hogy lehessen meglepetés?
Figyelt kérdés
Sokszor látni pl kulfoldi videókbol is, hogy pl összejön a család es barátok es csinalnak baby reveal party-t és ott tenyleg ugy jön le, hogy valoban a szülők nem tudtak 😊2020. máj. 23. 21:19
11/13 anonim válasza:
Nekem a Czeizelben 90%-ra megmondta a doki, miután megkérdeztem :) (12. héten) Magától nem biztos, hogy mondta volna, de arra adott lehetőséget h kérdezzek. Nem volt mézes-mázas, de ha megkéred, lehet leírja. Ha ti így szeretnétek, egy próbát megér.
12/13 anonim válasza:
Az elsőnél rakerdezett a szonografus akarom-e hogy tippeljen. Én is ilyen kis bulit akartam de nem bírtam megallni így igent mondtam. Fiút mondott. Pár napra rá a nőgyógyászom is. 18 hetesen már lehet lány volt, végül lány is lett.
Masodikkal határozottabb voltam, nem engedtem tippelni. 18 hetesen kérdeztem hogy látja-e és fél írna nekem de csak ha biztos.
Biztosra látta, leirta én oda adtam öcsémnek és ő készített egy lufis-konfettis dobozt. Nagyon jó volt.
Ha tényleg akarod akkor 12 héten én nem kérdezném meg mert akkor még semmi sem biztos
13/13 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm,hogy megosztottad a tapasztalatodat!
2020. máj. 26. 17:28
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!