Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 12. heti ultrahangnál, amikor...

12. heti ultrahangnál, amikor az orvos elvileg a baba nemét is lát(hat)ja, meg lehet kérni, hogy pl írja le egy külön cetlire és ne mondja el, hogy lehessen meglepetés?

Figyelt kérdés
Sokszor látni pl kulfoldi videókbol is, hogy pl összejön a család es barátok es csinalnak baby reveal party-t és ott tenyleg ugy jön le, hogy valoban a szülők nem tudtak 😊

2020. máj. 23. 21:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
96%
Biztos van olyan doki, akit meg lehet kérni. Aki nekem csinálta, az annyira mufurc volt, hogy köszönni is alig mertem neki. A barátnőmet ugyan ez a doki rendesen megrígatta
2020. máj. 23. 21:31
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Mi az RMC-ben voltunk, ott rendes lebaszást kaptam, hogy rákérdeztem a nemére. Jó dokit kell kifogni, és akkor van rá esély.
2020. máj. 23. 21:35
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Basszus, az ilyenek minek mennek ilyen munkakörbe??? Nem fogom fej komolyan. Akinél én voltam, írtó cuki volt, és többször próbálta megnézni a nemét is, de végig keresztben volt a lába. Nem is gondoltam, hogy vannak ilyen szemetek is.
2020. máj. 23. 21:42
 4/13 anonim ***** válasza:
33%
Le sem kell írni, ha nem akarod tudni. Nem mondja meg, és kész. Meg fogja kérdezni, akarjátok-e tudni.
2020. máj. 23. 21:42
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Akarja tudni, csak a családdal egyszerre. Persze, meg lehet rá kérni, csak bírd ki, hogy tényleg nem nézed meg.
2020. máj. 23. 21:44
 6/13 anonim ***** válasza:
94%
4. Akarja tudni, csak nem így. Gender partit akar. Ez egy olyan buli ahol a torta krémje, tésztája vagy egy lufiba szort színes konfetti árulja el a szülőknek a gyerek nemét.
2020. máj. 23. 21:45
 7/13 anonim ***** válasza:
68%
Jaaa, oké. Azt hittem, ez a parti a gyerek megszületése után van, és a születéskor tudják meg, hogy mi a neme...
2020. máj. 23. 21:48
 8/13 anonim ***** válasza:
63%

Orvos válogatja, de én a 12. heti tippet annyira venném biztosra, mint a szomszéd Mari néniét..

Én mondjuk sztkba jártam uh-ra, mert az orvosom csak terhesség megállapítására használta a gépet, ott egyszer a nő random mondta, hogy lány, de biztos tudja - csak azért tudtam, mert baba mozin mondták...

(az ilyen gender reveal partyk nagyon gázak)

2020. máj. 23. 21:54
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
12 hetesen még egy tapasztalt vén róka genetikus sem merte nekem megmondani a nemét. Azt mondta,ha nagyon akarna,tudna tippelni,de az sose jó. 18 hetesen én kérdeztem rá a nemére mert magától nem mondta. Rendes doki volt,sajnálom,hogy valaki idiótát fog ki. :/
2020. máj. 23. 22:54
 10/13 A kérdező kommentje:

Nagyon szepen köszönöm mindenkinek a valaszt. Nagyon sajnalom kedves első válaszoló illetve akik még írtak, hogy nem voltak kedvesek veluk. Nem tudom, hogy Ti hol voltatok, de szerintem nagyon nem szép az orvostól, ha bunkón viselkedik, főleg, hogy az ember minimum 40-50 ezer forintot fizet a vizsgálatért (legalábbis ha kombinált teszttel együtt van)

Igazából mi nem a tortás vagy lufis változaton gondolkodtunk, hanem mas kreativ ötleten törjük a fejünket, illetve lehet mi csak szűk családi vagy esetleg online körben tartanánk meg a “bulit” (még a vírus veszély miatt nek biztos, hogy egy beltéri összejövetelt sok emberrel össze mernék jó szívvel hozni, főleg a kicsit idősebb emberek miatt) Valamint nyilván az is kérdéses, hogy pontosan mikor, szinten amiatt, amit valaki emlitett, hogy nem biztos hogy tutira lehet venni a baba nemét.

Mi majd a Czeizel Intézetbe fogunk menni a kombinált tesztre.

2020. máj. 23. 23:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!