12. heti ultrahangnál, amikor az orvos elvileg a baba nemét is lát(hat)ja, meg lehet kérni, hogy pl írja le egy külön cetlire és ne mondja el, hogy lehessen meglepetés?
Orvos válogatja, de én a 12. heti tippet annyira venném biztosra, mint a szomszéd Mari néniét..
Én mondjuk sztkba jártam uh-ra, mert az orvosom csak terhesség megállapítására használta a gépet, ott egyszer a nő random mondta, hogy lány, de biztos tudja - csak azért tudtam, mert baba mozin mondták...
(az ilyen gender reveal partyk nagyon gázak)
Nagyon szepen köszönöm mindenkinek a valaszt. Nagyon sajnalom kedves első válaszoló illetve akik még írtak, hogy nem voltak kedvesek veluk. Nem tudom, hogy Ti hol voltatok, de szerintem nagyon nem szép az orvostól, ha bunkón viselkedik, főleg, hogy az ember minimum 40-50 ezer forintot fizet a vizsgálatért (legalábbis ha kombinált teszttel együtt van)
Igazából mi nem a tortás vagy lufis változaton gondolkodtunk, hanem mas kreativ ötleten törjük a fejünket, illetve lehet mi csak szűk családi vagy esetleg online körben tartanánk meg a “bulit” (még a vírus veszély miatt nek biztos, hogy egy beltéri összejövetelt sok emberrel össze mernék jó szívvel hozni, főleg a kicsit idősebb emberek miatt) Valamint nyilván az is kérdéses, hogy pontosan mikor, szinten amiatt, amit valaki emlitett, hogy nem biztos hogy tutira lehet venni a baba nemét.
Mi majd a Czeizel Intézetbe fogunk menni a kombinált tesztre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!