Folyamatos hányinger ellen mit javasoltok?
Figyelt kérdés
Csak ha eszek vagy iszok, azt is inkább a kóla kortyolgatása, ami enyhíti. Még sem szeretnék éjjel-nappal enni-inni. Van valakinek jól bevált módszeres esetleg?2020. máj. 17. 10:22
1/5 anonim válasza:
Mennyi idős vagy most? Nekem is volt ilyen az elején, igazából nagyon nem tudtam mit tenni, vártam hogy múljon. Sokszor egyébként úgy éreztem, hogy az éhség érzet is hanyingerrel együtt jön
2/5 anonim válasza:
Kis gyömbér tea citrommal v. jéghideg citromos víz. Kevés szénsavas, fűszeres, savcsináló étel fogyasztása. Amúgy sajnos tuti recept nincs szerintem 12. hét után általában enyhül.
3/5 anonim válasza:
Türelmet. Sajnos erre nincs megoldás, csak az idő. Nekem 15 hetesen múlt el.
4/5 A kérdező kommentje:
Még csak 6 hetes vagyok. Köszönöm a válaszokat. Megmondom őszintén a gyömbértől kicsit félek, mert amíg még nem voltam terhes is hányingerem volt tőle, pedig olyan sok jót olvastam róla, így vettem is egy nagy adag teát belőlem, ami azóta is ott áll. A jéghideg citromos vizet viszont megpróbálom. Iszogattam ugyan citromos vizet, de nem volt hidegnek sem nevezhető.
Akkor várok, hogy enyhüljön vagy esetleg el is múljon.
Párom nővérének például abszolút nem volt az egész terhessége alatt hányingere viszont páromnak van már egy gyereke és az ő anyukája amikor terhes volt végighányta az egészet, szóval egész jó kis aranyközépúton érzem magam eddig.
2020. máj. 17. 12:07
5/5 anonim válasza:
Nekem a hideg citromos víz vált be. Nyugtatja a gyomrot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!