Ötleteket keresek hogy hogyan adjam emlékezetesen a férjem tudtára hogy másodjára is sikerült teherbe ejtenie :) ti hogyan mondtátok el a leendő apukának a nagy hírt? :) Viccesen? Érzelmesen? Emlékezetesen?
Figyelt kérdés
Valami frappáns ötletet keresek, amire mindig emlékezni fog 🥰
Mindenféle ötletet elfogadok :)
2020. máj. 15. 16:52
11/12 anonim válasza:
Én olyat szeretnék majd, hogy írok neki levelet, amit megtalál pl postaládában vagy éjjeliszekrényen v vhol, kinyitja, elolvassa:
"Kedves Apa!
Itt vagyok Anya hasában már x hete, nagyon szépen fejlődöm, ősszel/télen/novemberben/akármikor érkezem. Remélem, hogy hamarosan találkozunk, köszönöm, hogy vagyok!
Nagyon szeretlek:
Kisbabád"
V vmi hasonló:)
Én legalábbis egyik gyerekünket (nincs még egy se) tuti vmi ilyesmi módon szeretném bejelenteni, esetleg egy cuki ultrahang képpel megspékelve.
Csak nehéz lesz kibírni semleges arccal, amíg el nem olvassa azt a levelet:)
12/12 A kérdező kommentje:
Jujj ez nagyon cuki 🥰 nővérem ugyanezzel a megoldással jelentette be a másodikat, annyi változtatással, hogy köszönetet mondott a kisfia nevében, hogy milyen jó neki hogy ilyen apukája van, hogy szereti, sokat játszik vele, olvas neki mesét, stb, meg hogy reméli hogy a kistesót is ugyanigy fogja szeretni 🥰ez is nagyon édes, az apuka elsírta magát, mikor felolvasta a levelet 🥰 erre is gondoltam már :) meg valamelyik nap olvastam egy olyan mondatot, hogy "gratulálok, sikerült újra csökkenteni a családunkban az egy főre jutó havi jövedelem összegét" 😄ez is aranyos, ahogy ismerem a férjem, 1órán át olvasgatná hogy most akkor mi van 😂nehezen esne le neki 😄😄 meg van ez dobozba csomagolt dobazban mégtöbb doboz mind mind gondosan becsomagolva, és benne a teszt meg valami kis babholmi, esetleg a levelet is bele lehet helyezni, de ez már megvolt a családban :/ :) még keresgélek, mig a tökéletesre rábukkanok 😍😄
2020. máj. 17. 01:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!