Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ötleteket keresek hogy hogyan...

Ötleteket keresek hogy hogyan adjam emlékezetesen a férjem tudtára hogy másodjára is sikerült teherbe ejtenie :) ti hogyan mondtátok el a leendő apukának a nagy hírt? :) Viccesen? Érzelmesen? Emlékezetesen?

Figyelt kérdés

Valami frappáns ötletet keresek, amire mindig emlékezni fog 🥰

Mindenféle ötletet elfogadok :)

2020. máj. 15. 16:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
64%
A másodikat én úgy, hogy a “nagytesó leszek” babakártyával lefényképeztem a kislányunkat. Amikor hazajött, mondtam, hogy valami nagyon cuki képet csináltam a gyerkőcről és elétettem a telefont. 😊
2020. máj. 15. 17:03
 2/12 A kérdező kommentje:
Erre már én is gondoltam, meg arra is hogy nyomtatok valami jópofa szöveget, és rávasalom a kislányom egyik ruhácskájára, csak semmi nem jut eszembe, ami nem is túl egyszerű és nem is túlgondolt :)
2020. máj. 15. 17:09
 3/12 anonim ***** válasza:
83%

Hát azért nem jut eszedbe semmi nem túlgondolt, mert már túlgondoltad.

például odaadod neki a terhességi tesztet becsomagolva: drágám, van itt neked egy kis APRÓSÁG.

(Amúgy én megmutattam neki a tesztet, pont elég emlékezetes a pillanat, mikor az ember megtudja, hogy gyereke lesz. De tudom, hogy vannak, akik szeretik a körítést.)

2020. máj. 15. 17:37
 4/12 A kérdező kommentje:
Az elsőnél én is csak odaadtam neki a pozitív tesztet, de most valami más ötletet keresek 🥰☺️
2020. máj. 15. 17:52
 5/12 anonim ***** válasza:
63%

Verd hátba egy hallal. Tuti egész életében emlékezni fog rá. De ordítsd közben, hogy "Dzseeeeroniiiimóóó", úgy az igazi.

Van, amikor a tartalom fontosabb, mint a forma.

2020. máj. 15. 19:21
 6/12 A kérdező kommentje:
Ez nagyon állat komment 😄😄😄😂köszi a tippet 😄😄😂biztos egy életre emlékezetes lenne, mindenki számára 😂😂
2020. máj. 15. 20:34
 7/12 anonim ***** válasza:
82%
Na, legalább valaki értékeli a humorom :)
2020. máj. 15. 20:56
 8/12 anonim ***** válasza:
56%

En elterveztem, hogy mindenhova 2csikot ragasztok vagy rajzolok.

Pl ha kinyitja a hutot, tejre tejfolre, kissebb nagyobb vonalakat de mindig 2ot.

Es a hazban elszorva ahol jarkal surun.

Aztan amikor jott a teso, reggel kvt keszitettem (pont en voltam a soros.)

Annyi ideje vartunk ra, hogy bevittem a kvt es mondtam neki, vilagits a teloddal...

nem csinaltam meg, de ha neked van turelmed! :)

2020. máj. 15. 21:44
 9/12 anonim ***** válasza:
92%
Én mondtam neki este, hogy nem jött meg ezért vettem tesztet amit együtt csinálunk meg reggel. Kb. 5 órakor már felkelt, és keltett engem is, majd küldött is pisilni. A fürdőszobában bemàrtottam a tesztet, leraktam a mosógépre és mondtam, hogy most hátra arc, majd 3 perc múlva megnézzük, addig fogatmosunk. Pont 3 perces időzítő van a fogkefémben, így mikor végeztünk, azonnal a tesztet néztük. Ket csíkos volt. Azóta is emlegeti, hogy az volt élete leghosszabb fogmosása, kb. fél órának érezte a 3 percet.
2020. máj. 15. 22:03
 10/12 anonim ***** válasza:
84%
Az elsőnél születésnapjára kapta meg a pozitív tesztet. Másodjára csak kézenfogva behúztam a fürdőbe és a kezébe nyomtam a tesztet.
2020. máj. 16. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!