Aki Utrogestan kapszulát szed/szedett, tapasztalt szédülést, vagy valamilyen mellékhatást?
Én 4-5. hét óta szedem, 3x2-t, és igen, okozhat ilyeneket, hányingert is, de nehéz megítélni, a baba miatt is lehet.
A dokim kérdezte, és mondta, ha nagyon rossz, akkor lehet váltani a hüvelykúp változatra, de én inkább így... :)
8+5 km
Nekem iszonyu hanyingerem volt tole, szedultem es almos voltam. Tuti hogy attol volt mert akkor kezdodott amikor elkezdtem szedni es akkor lett vege amikor abbahagytam. En ugy voltam vele, hoy ki kell birni azt a par hetet, vegulis a babaert van. Nemsokara vege lanyok, csak a 12. hetig kell szedni!
Boldog babavarast!
14+3h km
Szia! Én is ugyanabban a rendszerben szedem, ahogy Te, és rám is rámtör a szédülés a bevétel után egy, másfél órával, sokszor ébren sem birok maradni. Azt mondják, ez a gyógyszer ezzel jár. Én nem bánom, csak segitsen, mert már két Babám elment ... Most még csak az 5. héten járok, rengeteget aggódom.
Megkérdezhetem,Te miért szeded?
Hát akkor szoritsunk egymásnak, hogy ezúttal minden rendben legyen! Nagyon szeretnék már minimum 10 héttel öregebb lenni ...Meg fogok bolondulni, úgy érzem, de azért próbálok pozitiv lenni. Nem könnyű két vetélés után ...
Tehát drukkolok és a legjobbakat kivánom Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!