Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 36-37 hetes vagyok, nincs...

36-37 hetes vagyok, nincs étvágyam, alig birok lenyelni egy pár falatot. Miután eszem, a pocaklakóm iszonyatosan rugdos. Nem fájdalmas, de ez miért van?

Figyelt kérdés
Vajon Neki sem esik jól az étel vagy inkább örül neki? Félek, hogy akkorát fog rúgni, hogy elfolyik a magzatvizem.
2010. júl. 29. 10:59
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem, inkább enni szeretne! Talán így jelzi, hogy kérne még.
2010. júl. 29. 11:34
 2/2 anonim ***** válasza:
Szia!A babák evés után mindig felélénkülnek kicsit,a Tied is csak reagál arra,hogy tápanyagban gazdag vér jut el hozzá. Azt edd,amit kívánsz és ne eröltess semmit,de ha végképp semmi nem kell,legalább egy kis gyümölcsöt vagy tejez igyál.Meg sok folyadékot.A babád már kész van rá,hogy kijöjjön,nem a rugdosás ,miatt fog elfolyni a magzatvíz,hanem akkor,ha a baba úgy dönt,hogy elég volt odabent.Ezen ne is idegeskedj.Minden jót!36hetes kismama
2010. júl. 29. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!