Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki hosszabb ideig (1 nap)...

Aki hosszabb ideig (1 nap) nem erzi mozogni a babajat, az mit tesz, hogy, hogy a picur jelet adjon magarol?

Figyelt kérdés
2010. júl. 29. 10:40
 1/10 anonim ***** válasza:
Hanyat fekszel,lazítasz figyelsz.Egy órán belül mindig megmozdul ilyenkor nekem.
2010. júl. 29. 10:54
 2/10 anonim ***** válasza:
Csokievés nálunk mindig beválik. És a hideg kakaó. :-)
2010. júl. 29. 11:08
 3/10 anonim ***** válasza:
Én hasra feküdtem amikor nem mocorgott a lányom. Nst előtt meg kóla kávés csoki volt a menü.
2010. júl. 29. 11:25
 4/10 anonim ***** válasza:
csoki és relax
2010. júl. 29. 11:37
 5/10 anonim ***** válasza:

Én egy kis hideget nyomtam pár másodpercre a pocakomhoz, azt nem szereti és kb. 3 percen belül belém rúgott. :)

De amúgy a csoki, kóla is felpörgeti.

2010. júl. 29. 12:41
 6/10 anonim ***** válasza:

Fél nap nem éreztem (36 hetesen), kórházba mentem, de már csak azt tudták megállapítani, hogy nincs szívhang!!!

Én biztos nem várogatnék, ha nem érezném mozogni több, mint 3 órán keresztül.

Mennék a kórházba, mivel lehet, hogy oxigénhiányos, s még nincs nagy baj.

Felelőtlenség várni, nemhiába kell számolni a magzatmozgást!

2010. júl. 29. 14:08
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerencsére nekem még nem volt olyan, hogy ilyen sokáig nem mozgott. Engem már az is zavar, ha jó pár óráig nem érzem. Az előző válaszolónak igaza van, inkább kórház minthogy baj legyen. Persze nem kell megijedni, reméljük, hogy ritka esetről volt szó. S nagyon sajnálom az előző válaszolót!
2010. júl. 29. 14:40
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem írtad, hogy hány hetes vagy. Mert eleinte mondjuk a 16-20 hét között azért nem lehet olyan rendszeresen érezni a mozgást, de később már valóban napi szinten "kell" érezni. És persze a 28-30 hét után irány a kórház ha baj van, de könyörgöm mit tudnának csinálni a kórházban egy 22-23 hetessel ha pl. oxigénhiány miatt nem mozog?
2010. júl. 29. 15:32
 9/10 anonim ***** válasza:
Borzasztó dolog,ha valaki elveszti a babáját,akár melyik szakaszban is,de a legszörnyűbb,ha a terhesség végén történik meg a baj és nagyon-nagyon sajnálom akivel megtörténik,de szerencsére ez ritka.Nem is hiszem,hogy egy ilyet fel lehet dolgozni valaha is,de csatlakozom az előttem szólóhoz,hogy ezt sajnos nem lehet irányítani.Lehet,hogy egyik nap még minden ok,aztán hirtelen történik valami.Csak reménykedni lehet,hogy velünk ilyen nem történik meg,de amit megtehetünk,hogy amint úgy érezzük,hogy valami nincs rendben,hallgatunk a megérzéseinkre és orvoshoz fordulunk,amíg nem késő.Majd írj,hogy mi volt veletek.Minden jót mindenkinek.
2010. júl. 29. 21:33
 10/10 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnalom a 14.08-as valaszolot, koszonom mindenkinek a valaszokat.Meg csak a 20. hetben jarok, tegnapelott nem ereztem mozogni a picuromat, de a tegnap bepotolta, egesz ejszaka rugdosott.Tudom, hogy meg ebben az idoszakban nem lehet annyira rendszeresen erezni a mozgasat, csak kivancsisagbol tettem fel a kerdest.Amugy mar a 15-16. hettol erzem mozogni.
2010. júl. 30. 08:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!