Nagy baj lehet belole? 10 hetes terhes vagyok es most van eletembe eloszor ajakherpeszem, lesz valami baja a babanak?
Az ajakherpesz nem tesz kárt a babában, csak a nemi herpesz tehet. Nem ugyanaz a vírus okozza a kettőt! Háziorvos mondta ezt.
Nekem is volt a számon mindkét terhességem alatt, sajnos hajlamos vagyok rá. Nem lett semmi gond.
2. vagyok, nem, nekem nem akkor volt először, ez igaz. De én úgy tudom, az ajakherpesznél nincs jelentősége, hogy hányadszorra történik, mert semmiképp nem veszélyes. A nemi herpesz veszélyes, HA első alkalommal jön ki rajtad. De ha valaki esetleg kompetens a témában, az nyugodtan erősítsen vagy cáfoljon meg.
Egyébként tudtommal a felnőtt emberek kb. 80%-a hordozza a vírust, csak nem feltétlenül jár tünettel, tehát nem jön ki rajtuk...ilyen alapon akár benned is ott lehetett már korábban is.
Nem volt benne a szervezetembe mert a vervetelt anno megcsinaltam es a herpesz is koztuk volt...negativ lett tehat sose volt meg a fertozes a verembe.elmeletileg mivel elso alkalom es mivel a szervezetem nem termel ellenanyagot ezert veszelyes a babara ugy olvastam :(
De koszonom a nyugtato valaszokat...megprobalok lenyugodni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!