Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit gondoltok? Lehetséges...

Mit gondoltok? Lehetséges hogy még élne a babám?

Figyelt kérdés
A tapasztalatokra lennék kíváncsi, az utolsó menstruációmtol számítva 5 hetes terhes voltam, nagyon halvány eppenhogy picit barnás foltot láttam, elmentem a dokihoz aki megvizsgált és azt mondta nem lat semmit, agyon vizsgált, már úgy vette ki belőlem a hüvelyi ultrahangot h picit véres volt, eléggé fájt a vizsgálat pedig nem szokott, azt mondta elfogok vetélni, nem kaptam semmit, hazajottem és másnap reggelre beindult a vérzés 2 napig vereztem most pici rendes barnás dolog jön belőlem, viszont a terhességi tüneteim nem múlnak, csak erősödnek már 2 napja hányok és szét robbannak a melleim, puffadok. Volt már vetelesem, akkor minden tünetem elmúlt a verzessel egyidőben, nem erősödtek. Eddig fel sem merült bennem, de lehetséges hogy mégis van még valami, tapasztalatokra lennék kíváncsi. Vissza kell majd mennem kontrollra de addig is kíváncsi vagyok.
2020. máj. 8. 21:46
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát 5 hetesen legalább már a petezsák szokott látszani...
2020. máj. 8. 21:59
 2/8 anonim ***** válasza:
44%
Az még nem baba, hanem embrió
2020. máj. 8. 22:04
 3/8 anonim ***** válasza:
80%
Egyik ismerősömnek konkrétan azz mondták, hogy elvetélt. Aztán csak kiderült, hogy nem. Ő is vérzett, sőt az állítólagos vetélés után mondta azt az orvos hogy nincs már ott a baba. Ebből azt gondolom, hogy miért ne lehetne? Bármi előfordulhat. Ne éld bele magad, de én nem zárnám ki.
2020. máj. 8. 23:33
 4/8 anonim ***** válasza:
67%

Kicsi, de van rá esély. Csinálj 2 egymás utáni napon ugyanolyan tesztet, ha erősödik, akkor megmaradt.

Drukkolok.

2020. máj. 9. 06:26
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Kémiai terhesség volt!
2020. máj. 9. 07:55
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Én majdnem 6 hetesen mentem be a sürgősségire barnázás miatt és csak felritkulást láttak. Kaptam gyógyszert és 10 nap múlva már volt embrió szívhanggal, viszont nem fogant később.

Igaza van az egyik válaszolónak csinálj tesztet vagy 3 nap es ha halványodik vagy negatív akkor elment sajnos, ha viszont nem akkor még van remény.

2020. máj. 9. 10:33
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes,mert ha nem látott semmit,még a méhen kívüli gyanú is fennáll,nem?

Vagy azt kizárta?Nézd ugyanolyan teszttel,hogy erősödik-e!Mikorra kell kontrollra menned?

2020. máj. 9. 13:20
 8/8 A kérdező kommentje:
A méhen kívülit szerencsére kizarta, ezért is fájt annyira ahogy megvizsgált, mert a létező összes módszert alkalmazta és nem volt túl kellemes. Komolyan már az is megfordult a fejemben, hogy nem is indult volna meg a vérzés ha ő ott nem babral meg valamit, az előző vetelesem egy hirtelen jött gorcsel és iszonyatos mennyiségű vérrel járt, most semmi féle hasi gorcsom nem volt, egyszerűen csak elkezdtem vérezni. Ja és eddig ugyan nem, de az elmúlt pár napban olyan iszonyatos fáradtság van rajtam, hogy az egesznapot ataludnam. Lehet, hogy ez a vetélés miatt lenne? Kedden megyek kontrollra, tesztem sajnos nincs itthon, nem tudom vegyek e, már elszomoritanak a negatív tesztek.
2020. máj. 9. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!