7-8 hetes terhesen ti is èreztetek alhasban húzó, feszülő érzést?
Figyelt kérdés
Fájdalmasnak nem mondanám,de kellemetlen.
Nem tudom normális-e, ezért még jobban erre koncentrálok és nem tudok nem erre figyelni.
Sokan észre sem veszik a terhességet még ilyen korai szakaszban. Hát én ezt nem tudnám nem èszrevenni, hogy valami más, ezért is zavar.
2020. máj. 6. 16:30
1/7 anonim válasza:
Ez teljesen normális. Rendeződik a mehed körül minden, nyúlnak a szalagok, nekem az első terhessegemnel szabályszerűen fájt, ha úgy mozdultam, kohogtem, tusszentettem.
2/7 anonim válasza:
Persze, teljesen normális, az első leírta miért.
3/7 anonim válasza:
Nő a méhed. Ez azért nem megy észrevétlenül. :)
4/7 anonim válasza:
Teljesen normális. Elsőnél nagyon fájt minden. Másodiknál kevésbé. Moat harmadiknál csak ha úgy mozdulok vagy tüsszentek
5/7 anonim válasza:
Ó, igen! Nekem ez volt az első tünetem :)
6/7 anonim válasza:
Most vagyok a 12. hétben. Legutóbbi vizsgálaton a dokinőm azt mondta még mindig ne ijedjek meg, ha itt-ott görcsöl, szurkál.. Normális! Szedj magneziumot
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2020. máj. 7. 10:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!